ZA SVAKU FIGURU

Sonja Kovač plijeni izgledom u seksi kupaćem kostimu od 300 kuna koji strateški prikriva nedostatke

07.08.2019 u 20:20

Bionic
Reading

Naša najuspješnija blogerica i influencerica Sonja Kovač ima privilegiju putovati na najpoželjnije svjetske destinacije, no svaki slobodni trenutak uvijek rado provodi u Hrvatskoj. Poznata plavuša trenutno odmara u Istri gdje uživa u kupanju i sunčanju. Osim velikog slamnatog šešira koji je štiti od vrućina i štetnih UV zraka, Sonja je na plažu ponijela i efektni kupaći kostim koji je privukao našu pažnju

Lijepa influencerica, koja je slavu stekla ulogom seriji 'Zauvijek susjedi', već nekoliko godina zarađuje isključivo od promoviranja proizvoda na Instagramu, a nerijetko osim odjeće i obuće promovira i smještaj diljem svijeta, zbog čega je dosad posjetila brojne popularne destinacije.

Nakon Havaja, Los Angelesa i Las Vegasa došao je red da Sonja Kovač posjeti i Jadran. 35-godišnja Bjelovarčanka uživa u ljepotama Istre, a osim u ukusnoj hrani i vinu po kojima je Istra poznata, modna blogerica je uživala i ljetnim radostima.

View this post on Instagram

Like a lady boss! 💫💫☀️🌊 #summer #beach

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Barem tako svjedoči fotografija koju je Sonja podijelila sa svojom vojskom fanova na Instagramu. Pozirajući na balkonu s pogledom na more plavokosa ljepotica je izazvala oduševljenje fanova, a sve zbog odabira seksi kupaćeg kostima koji je u prvi plan stavio Sonjinu vitku figuru i obline.

Riječ je kupaćem kostimu efektnog izreza na boku s potpisom brenda Yamamy, koji se trenutno prodaje po sniženoj cijeni od 300 kuna, a koji zahvaljujući svom dizajnu pristaje različitim tjelesnim figurama. Obzirom da je djelomično izrezan na boku te ima dekolte 'V' izreza kupaći pruža dozu seksepila, a opet dovoljno prikriva trbuh koji je najčešće najproblematičniji dio ženskog tijela.

Cjelokupan stajling Sonja je začinila predimenzioniranim slamnatim šeširom koji je trenutno veliki hit na modnoj sceni i Saint Laurent sunčanim naočalama.

  • +6
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX