VRUĆINE SU STIGLE

Poznate Hrvatice 'zapalile' Instagram dubokim dekolteima; Sonja Kovač i Ana Gruica nisu odoljele leopard uzorku

17.06.2019 u 15:59

Bionic
Reading

Da se živa u termometru popela poprilično visoko može se vidjeti i na Instagram profilima poznatih dama, koje su svoje vjerne pratitelje odlučile 'počastiti' svojim fotografijama u minijaturnim bikinijima

'Zahvalna sam što kao glazbenica imam priliku putovati po svijetu i vidjeti neke od najljepših, ponekad i najegzotičnijih lokacija. Ovog tjedna provela sam se nezaboravno u Hrvatskoj i, ako ne znate, ona je doista 'puna života'. Koja je vaša destinacija iz snova?'

Napisala je to na svom Instagram profilu svjetski poznata pijanistica Lola Astanova, objavivši fotografije na kojima pozira u Bolu na Braču. Odjevena u kratku haljinicu boje senfa, koja je više otkrila negoli pokrila, Lola Astanova pokazala je sve svoje atribute i u samo 18 sati dobila više od 35 tisuća lajkova.

Samo nekoliko dana uoči svog 35. rođendana, koji je 18. lipnja, bloggerica Sonja Kovač počastila se putovanjem, ovoga puta u grad kocke - Las Vegas. Tamo se druži sa svojim prijateljicama, a čini se kako je tamo s njom i njezin dečko Goran Mandić.

Kako je napisala, na jednoj od objava, po dolasku u Las Vegasu prvo si je priuštila kavu i doručak s pogledom na fontane hotela Bellagio. Za svoj Instagram profil pozirala je u bikiniju, a od sunca se sakrila predimenzioniranim šeširom.

Splitska glumica i zaljubljenica u fitness, Ana Gruica Uglešić ovoga puta nije daleko odmakla a uživa u suncu i kupanju. Sa suprugom Boranom Uglešićem dan je provela u splitskom hotelu Radisson Blu Resort & Spa, a snimila je i jedan selfie sa suprugom.

'Zasluženi odmor', napisala je Ana Gruica Uglešić koja je na fotografiji u istom bikiniju, leopard uzorka, kakvog ima i Sonja Kovač.

I djevojka nogometaša Tina Jedvaja, Dina Dragija, nakon boravka u Londonu, gdje trenutno studira, stigla je na odmor u Hrvatsku. U društvu dečka i prijatelja plovi na jahti po Jadranskom moru, a, kako je vidljivo na Instagram Storyjima, na biciklima su razgledavali otok Mljet.

Fotografijama u crvenom bikiniju svojih je 53 tisuće pratitelja na Instagramu 'počastila' i voditeljica Ecija Ivušić. Uz tri fotografije, na kojima pozira priljubljena uz zid kuće, Ecija je napisala: 'Niste valjda mislili da nemam više slika s mora?'

Fotografije u bikiniju već odavno objavljuje i pjevačica Lidija Bačić Lille. Ovoga puta je više od 223 tisuće pratitelja oduševila fotografijom na kojoj se skriva iza sunčanih naočala i šešira, a uz koju je napisala:

'Dalmatinke su u posebnoj vezi s morem...'

  • +11
Lidija Bačić na CMC festivalu 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic