RAZVOD JOJ GODI

Smršavjela je 10 kg i ludo se zabavlja

30.01.2017 u 15:41

Bionic
Reading

Glumica koja se kao dijete proslavila ulogom slatke djevojčice Gertie u filmu 'E.T'. u posljednje vrijeme plijeni pozornost svojom senzacionalnom linijom

Drew Barrymore je smršavjela gotovo 10 kilograma, a u jednom je intervjuu otkrila kako joj se gubitak kilograma poklopio s velikim životnim promjenama. Majka dviju djevojčica je otkrila kako je prolazila kroz velike životne promjene dok je snimala Netflixovu seriju, horor komediju 'Santa Clarita Diet', u kojoj glumi zombija. Drew se prošle godine iznenada razvela od supruga Willa Kopelmana. Kako se pisalo u medijima, razvod je bio gotov za nekoliko tjedana.

'Sve se poklopilo s fazom u mom životu u kojoj sam prolazila kroz velike promjene. Jednostavno sam se prepustila svemu', rekla je 41-godišnja Drew Barrymore u intervjuu za Today Show. Uloga Sheile za nju je bila velika prekretnica, rekla je glumica čiji se privatni život prošle godine potpuno raspao. 

#sundays #poolside #vegasbaby #bestweeekend #withbestfriends

A photo posted by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

'Poistovjetila sam se sa svime što je Sheila izgubila. I ja sam izgubila samopouzdanje i povjerenje. Osjetila sam nevjerojatnu snagu zahvaljujući ulozi Sheile. Ova uloga je bila pravi blagoslov za mene. Ohrabrila me je', otkrila je glumica. Iako se nalazila usred razvoda, uloga u novoj seriji joj je bila odlično iskustvo. 'Zapravo to uopće nije bilo loš period.

S djecom sam uživala nekoliko dana u Kaliforniji. U neku sam se ruku osjećala kao Sheila i ta mi je uloga pomogla da se pomladim. U jednom sam trenutku nagomilala višak kilograma i osjećala sam se depresivno. Bila sam u lošoj fazi', prisjetila se Drew, no liniju je dovela do savršenstva. Za seriju 'Santa Clarita Diet' kaže da će se svidjeti svima onima koji vole pomaknut humor. 'Zabavna je i optimistična. I totalno drukčija', rekla je Drew, čijeg supruga u seriji glumi Timothy Olyphant ('Deadwood').