TJEDNI HOROSKOP

Slobodnim Blizancima smiješi se ljetna romansa, dok je za Strijelce pravo vrijeme za odricanje od štetnih navika

04.07.2022 u 06:42

Bionic
Reading

Ovnovi koji nisu u vezi počet će se dopisivati s novim znancem s društvenih mreža, Blizanci će dobiti mogućnost sudjelovati u dobro plaćenom projektu, Rakovi će osjetiti poboljšanje i povlačenje nekih simptoma iz prošlosti, a mnogi će se odvažiti na promjenu imidža. Mnoge Vage neće paziti na sebe i svoje zdravlje, što bi moglo dovesti do pada imuniteta dok će Strijelcima koji traže posao biti povećana mogućnost sezonskog zapošljavanja.

Iako su mnogi Ovnovi željni uzbuđenja i zabave, neće imati vremena za razonodu koliko bi željeli. Obiteljskih će obaveza biti napretek, a snažan osjećaj odgovornosti neće vam dozvoliti da ih ignorirate. Samci će se početi dopisivati s novim znancem s društvenih mreža.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi će dobro znati što žele i neće se namjeriti zadovoljiti polovičnim rješenjima. Vezani će biti direktni u komunikaciji s voljenim. Porast ambicija potaknut će neke Bikove da zatraže povišicu ili promaknuće.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizancima koji nisu u vezi smiješi se uzbudljiva ljetna romansa s nekim koga će upoznati prilikom noćnog izlaska, a neki parovi razgovarat će o zajedničkoj budućnosti. Trebali bi si osigurati i dovoljno kvalitetnog sna.

  • +3
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zanimljive poslovne ponude smiješe se Rakovima koji se bave obrazovanjem, turizmom ili pružanjem intelektualnih usluga, a netko će vam dati dragocjeni savjet ili preporuku. Pripadnici ovoga znaka osjetit će poboljšanje i povlačenje nekih simptoma iz prošlosti, a mnogi će se odvažiti na promjenu imidža.

  • +6
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Slobodni Lavovi bit će zavodljivi i željni flerta, a u nove će veze ulaziti s velikim očekivanjima. Vezani će češće no inače čeznuti za mirom i samoćom, no bi bilo bi dobro da povremeno uključe svog partnera/icu u svoje planove. Uzrujavanje i nerviranje moglo bi prouzročiti psihosomatske smetnje pa starijima Lavovi ne bi trebalo dugo boraviti na jakom suncu.

Što zvijezde donose Lavovi na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samci Djevice bit će izbirljivi pa će svakom udvaraču pronaći neku manu. To bi ih moglo koštati zanimljive ljubavne prilike. Vezane Djevice trebale bi se prestati opterećivati sitnicama. Pođe li im to za rukom, ostvarit će skladan odnos s dragim/dragom i izbjeći nepotrebne rasprave.

Što zvijezde donose Djevice na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Vage samci, poznanstvo koje sklope prilikom izleta ili putovanja brzo će dobiti dublje značenje. Napeti odnosi sa nadređenima i nemogućnost napredovanja neke će navesti da počnu razmišljati o promjeni posla. Mnoge Vage nećete osobito paziti na sebe i svoje zdravlje, što bi moglo dovesti do pada imuniteta. Savjetujemo zdraviju prehranu i vitamine.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Za Škorpione je sad odličan trenutak da se odvaže na pohađanje tečaja ili nastavak školovanja, a ulaganje u sebe i svoje obrazovanje otvorit će neke nove prilike. Raspoloženje im je u porastu, no energija će fluktuirati. Stoga se ne bi trebali previše iscrpljivati i neka pripaze prilikom vježbanja ili rukovanja oštrim predmetima.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Neki će rođeni u znaku Strijelca naći na prekretnici. Morat će donijeti odluku jesu li spremni za idući korak ili im ipak nije dovoljno stalo da bi s partnerom gradili budućnost. Aktualizirat će se pitanja nasljedstva, imovine ili prodaje zemljišta. Traže li posao, povećana im je mogućnost sezonskog zapošljavanja. Isto tako, pravo je vrijeme za odricanje od štetnih navika.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Za osobe rođene u znaka Jarca nije vrijeme za značajne promjene. Osjećaj nezadovoljstva koji ih prati prolazne je prirode pa bi bilo dobro odolljeti porivu za hirovitim i drastičnim postupcima. Parovi će se prepirati oko mnogih tema i neće uvijek pronalaziti zajednički jezik, no zato će se izvrsno slagati u krevetu. Mars u Biku obdarit će pripadnike ovog znaka energijom i snažnim imunitetom.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: MARIA LAURA ANTONELLI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Pred samcima Vodenjacima su uzbudljive promjene. Mnogi će započeti vezu za koju će od samog početka imati osjećaj da je ono što su tražili. Ako već imaju nekog posebnog u svom životu, kovat će planove o zajedničkom useljenju ili zarukama. Vodenjaci koji su na ljetnom odmoru neka nastoje ne boraviti dugo na velikim vrućinama.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Slobodne Ribe će često izlaziti i upoznavati nove ljude, a jedan će ih susret oduševiti. Na poslu će uživati popularnost, a optimizam i smisao za humor u kombinaciji s upornošću i zalaganjem pomoći će im da se izborite za bolju poziciju. Najviše uspjeha očekuje one koji se bave kreativnim poslom i dizajnom, a dobre će rezultate ostvarivati i sportaši.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.