ASTRO PROFILIRANJE

Kako Rak zavodi i kako ga zavesti: Ulijte mu osjećaj sigurnosti i spokoja

25.06.2022 u 07:29

Bionic
Reading

Osjetljiv, oprezan i sklon promjenama raspoloženja, Rak nije osoba koju se može lako pročitati i osvojiti

Prije negoli izađe iz svoje ljušture i otkrije osjećaje, želi se osjetiti sigurnim i uvjeriti da druga strana gaji stvarnu naklonost prema njemu.

Želite li osvojiti Raka ili Račicu, budite strpljivi. Trebat ćete steći njegovo povjerenje, a najlakši je način za to da pokažete da ga razumijete, budete empatični i pružite mu osjećaj sigurnosti.

Budući da je prilično vezan za obitelj i uzak krug bliskih prijatelja, steknete li njihove simpatije imate veće izglede za uspjeh. Ako vam je na umu samo prolazna avantura, dovoljno je intuitivan da nasluti vaše namjere, što mu ne mora uvijek smetati. Jer možda ćete vi biti njegova, a ne on vaša prolazna avantura.

Naime, Rak je proturječan i hirovit pojedinac. Iako je u vezi vrlo predan, pažljiv i potpuno prepušten osjećajima, odgovara mu i da bude sam ili se upusti u neobavezan flert ako se nalazi u toj fazi. Važno je da prema njemu budete iskreni. Osvojite li ga, dobit ćete partnera koji će vam višestruko uzvratiti sve što mu date. Podržavat će vas i tješiti, pružiti topao zagrljaj kad vam je najpotrebniji, priuštiti romantične trenutke i ugodno vas iznenaditi u postelji. 

Muški je Rak brižan i pokazuje naklonost time što će vas otpratiti do kućnog praga ili ponijeti vrećicu iz dućana. Račice su uvijek spremne pripremiti vam ukusan obrok, a ako nisu vješte u kuhinji pozvat će vas da se nakon napornog dana opustite uz film, čašu vina i hranu iz dostave.

Isto tako, oba će vas spola pokušati nasmijati vicevima i duhovitim komentarima kako bi razbili napetost. Naime, iako o njima kruže glasine da su melankolični plačljivci, Rakovi znaju biti prilično zabavni. Opazite li da su prema vama vrlo brižni, znate da ste na najboljem putu da osvojite njihovo srce.