PLANETARNA KRETANJA U SRPNJU

Jake Rakove energije tjeraju vas da zavirite u sebe

26.06.2022 u 09:02

Bionic
Reading

Znak Raka, čija je vladavina počela 21. lipnja, vrlo je jak tijekom prva tri tjedna ovog mjeseca

To najavljuje rasplamsavanje emocija prema vrijednostima kao što su obitelj, zavičaj i narodni običaji. Kad je god Rak naglašen, nastaje potreba za zavirivanjem duboko u vlastitu dušu.

U utorak 5. srpnja Merkur se pridružuje Suncu u Raku, stavljajući naglasak na emocionalne potrebe. Vodit ćete više razgovora o obiteljskim pitanjima, gledati stare slike, nostalgično se prisjećati prošlosti i proučavati povijest. Bit ćete sentimentalniji nego inače i osjećajniji na tuđe teškoće.

Istog dana Mars ulazi u Bika, što će preusmjeriti energije prema pitanju materijalne sigurnosti. To će razdoblje biti pogodno za kupovanje i stvaranje zaliha dugotrajne robe. Isplatit će vam se promišljeno i odmjereno djelovanje, dok bi vas brzopleti postupci odveli u gubitke.

U srijedu 13. srpnja pojavit će se pun mjesec na 21. stupnju Jarca. Mnogi će tad osjetiti da su im odgovornosti prevelike i da ne dobivaju dovoljno podrške. Ova će lunacija najjače zahvatiti pripadnike kardinalnih znakova rođene oko pet dana prije i poslije 13. srpnja, 13. listopada, 13. siječnja i 13. travnja bilo koje godine. U nedjelju 17. srpnja Venera ulazi u Raka i dodatno ojačava energije ovog znaka.

ŽENSTVENO IZDANJE

Selena Gomez ima savršenu ljetnu haljinu koja ima samo jedan minus, a to je - cijena

Pogledaj galeriju

Selena Gomez je rođena u znaku Raka 22. srpnja 1992.

U danima koji slijede, a naročito do 22. srpnja, nalazit ćete zadovoljstvo u kućnom životu, obitelji, romantici i poeziji. Njegujte rodbinske veze i jedite hranu na bazi ribe i morskih plodova.

Dva dana kasnije, 19. srpnja, Merkur ulazi u Lava, donoseći prve naznake smjene energija. Više ćete razmišljati o tome kako se izražavate i kakav dojam ostavljate. U petak 22. srpnja nove energije stupaju na scenu ulaskom Sunca u Lava i početkom vladavine petog zodijačkog znaka.

Želja za pokazivanjem pred javnošću i za izražavanjem subjektivne istine tad će doseći vrhunac. Međutim, koliko se god budete pokazivali drugima, svatko će, pa i vi, ponajviše gledati samog sebe.