TAJNA MLADOSTI

Slavne ljepotice otkrivaju zašto ne stare

02.11.2012 u 08:53

Bionic
Reading

Holivudske ljepotice pod velikim su pritiskom jer uvijek moraju izgledati savršeno, a godine su njihov najveći neprijatelj. Ipak, neke dame pronašle su čarobnu formulu i s godinama izgledaju sve ljepše i zanosnije

Kao što je imala savršen ten bez previše šminke i prekrasnu plavu kosu 1999. godine na dodjeli nagrada Zlatni globus, Gwyneth Paltrow nakon 13 godina izgleda jednako zanosno, s istom vitkom linijom i licem koje sjaji. Tada je imala 27 godina, piše Daily Mail, i bila je proglašena jednim od najsvježijih lica Hollywooda. Danas, s 40 godina, izgleda kao da otada nije prošao ni jedan dan.

Osim Gwyneth, među prekrasnim damama kojima godine ne urezuju borice nalazi se i Danni Minogue za koju tvrde da bolje izgleda sa 43 nego 31 godinom. Na visokom mjestu top ljepotica koje nisu u cvijetu mladosti, ali fantastično izgledaju, jesu Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Geri Halliwell, Amanda Holden i Nigella Lawson

A koja je njihova tajna? Za Gwyneth je poznato da na stranici GOOP.com redovno ostavlja postove u kojima objašnjava što jede ili kako njeguje tijelo. Također, u intervjuu za američki magazin Self rekla je da vrijedno vježba te ide u teretanu najmanje pet dana u tjednu.

'Radim 45 minuta kardio vježbi i 45 minuta vježbe snage najmanje pet dana u tjednu. Glavni razlog tome jest što volim jesti, a kada pretjeram s hranom, vježbam i po dva sata dnevno šest dana u tjednu', rekla je slavna glumica.

Minogue ima nešto drugačiju metodu te se uzda u skupe kremice poput maske Heaven Bee Venom marke Deborah Mitchell. Tu masku navodno vole Kate Middleton i Michelle Pfeiffer jer djeluje kao prirodni botoks.

Jedina zvijezda koja otvoreno priznaje da je smeta višak kilograma te se svakodnevno bori s prehranom jest Gwen Stefani. Pjevačica kaže da redovno vježba i voli puno jesti, ali je s godinama naučila da joj to ne koristi jer je jako nesretna kada ne uspijeva nositi svu odjeću koju želi. I bivša spajsica Geri Halliwell imala je problema s kilogramima, ali na kraju je dotjerala figuru samokontrolom. Sada jede umjereno, pazi da međuobroci budu zdravi te intenzivno vježba.