RACHEL MCADAMS

Slavna glumica par tjedana nakon poroda zablistala na crvenom tepihu

25.04.2018 u 10:14

Bionic
Reading

Nije je bilo mjesecima ali sada kad se pojavila na crvenom tepihu slavna američka glumica Rachel McAdams pomela je konkurenciju i sve ostale slavne uzvanice bacila u drugi plan

Prošlo je tek nekoliko tjedana otkako je u tajnosti rodila svoje prvo dijete, no Rachel McAdams pokazala je da je u odličnoj formi i spremna za nove poslovne angažmane.

Stigla je na predstavljanje svog posljednjeg filma 'Disobedience' na Tribeca filmski festival u New Yorku u društvu kolegice Rachel Weisz.

  • +10
Rachel McAdams Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Novopečena majka blistala je u Giambattista Valli haljini iz ovogodišnje kolekcije proljeće-ljeto. Cvjetni uzorak u crno bijeloj boji i volani na rukavima dali su dozu romantičnosti, dok su prozirni materijal ispod kojeg se nazirao korzet i dubok dekolte u cjelokupni stajling uklopili i malo seksepila.

39-godišnjakinja je pritom pokazala i fit figuru koju je vrlo brzo nakon poroda dovela do savršenstva. Lijepa glumica rodila je dječaka kojeg je dobila s dugogodišnjim partnerom Jamiejem Lindenom, a budući da već godinama uspješno krije privatni život od medija, nitko osim njezinih najbližih prijatelja i suradnika nitko nije znao ni da je trudna. Tek u sedmom mjesecu trudnoće javnost je doznala da će ona i Linden postati roditelji.

Od tada se nije pojavljivala na društvenim događanjima i nije je se moglo vidjeti na crvenom tepihu. No, zato je sada napravila povratak u velikom stilu.

Nije se odvajala od Britanke Weisz koja je prije nekoliko dana objavila svoju trudnoću i tada rekla da očekuje dijete s Danielom Craigom.