RACHEL MCADAMS

Slavna glumica očekuje prvo dijete, a trudnoću je uspješno skrivala sedam mjeseci

23.02.2018 u 09:54

Bionic
Reading

Strani mediji donese vijest da je zvijezda filma 'Bilježnica', Rachel McAdams u drugom stanju već sedam mjeseci, a kao vjerojatni otac djeteta navodi se njezin dečko Jamie Linden

Svjetske tabloide preplavila je vijest da je glumica Rachel McAdams, koju gledatelji najbolje pamte iz romantične drame 'Bilježnica' u sedmom mjesecu trudnoće.

Iako glumica nije potvrdila navode, posljednji puta u javnosti je nakon dugo vremena viđena u studenom na aerodromu u Torontu kada je širokom garderobom samo još više dala naslutiti da je u blaženom stanju. Osim toga nekoliko izvora bliskih slavnoj glumici potvrdilo je šuškanja.

Rachel McAdams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao najizgledniji otac djeteta spominje se scenarist Jamie Linden s kojim je Rachel u vezi posljednje dvije godine. Da su nagađanja opravdana, potvrđuje i činjenica kako se 39-godišnjakinja od rujna nije pojavljivala na društvenim događanjima, a nije čak došla ni na premijeru svog novog filma 'Game Night'.

Rachel je inače poznata po tome kako privatni život voli držati podalje od medija, a nikada javno nije govorila ni o svojim vezama i ljubavi. Tek su paparazzi fotografije otkrile njezinu romansu s 37-godišnjim Lindenom.

Objavu dijeli @hollywood.girls.ir