KRUNA LJUBAVI

U 48. godini slavna glumica dobit će dijete s aktualnim Jamesom Bondom

20.04.2018 u 15:14

Bionic
Reading

Britanska glumica Rachel Weisz otkrila je stranim medijima kako u 48. godini očekuje dijete s dugogodišnjim suprugom Danielom Craigom

Nakon sedam godina braka glumački par Rachel Weisz i Daniel Craig postat će sretni roditelji. Vijest je za strane medije potvrdila upravo lijepa glumica.

'Daniel i ja smo iznimno sretni. Uskoro ćemo dobiti malog čovjeka. Ne možemo dočekati i da upoznamo njega ili nju. Spol je još uvijek veliki misterij', kazala je Weisz, koja će u 48. godini ponovno iskusiti čari majčinstva i trudnoće.

Britanka je tijekom dugogodišnje veze s američkim redateljem Darrenom Aronofskim dobila sina Henryja, danas 11-godišnjeg dječaka, dok Craig ima 25-godišnju kćer iz prvog braka s glumicom Fionom Loudon.

Inače, holivudski par svoju je romansu započeo u zimu 2010., a šest mjeseci poslije stali su pred oltar.

  • +12
Rachel Weisz i Daniel Craig Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikada nisam mislila da ću se udati. Nikada mi to nije bila ambicija, upravo suprotno. Željela sam biti samostalna i zarađivati za vlastite potrebe. To mi se činilo nekako glamurozno i snažno', rekla je 47-godišnja Rachel nedavno, a onda objasnila kako ju je Craig oborio s nogu te da zbog njega sada napokon zna što je prava ljubav.

Dijete koje bi se trebalo roditi ove zime doći će slavnom paru kao kruna dugogodišnje ljubavi.