NJIHOVA POPULARNOST NE JENJAVA

Slavna glumica nije odoljela trendi tenisicama koje obožavaju i Hrvatice

15.05.2020 u 10:21

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Slatke male lažljivice', Lucy Hale, jedna je od onih djevojaka iz susjedstva koje se privatno odijevaju vrlo jednostavno, neopterećeno i pritom vrlo trendi. Baš kao i mnoge obične djevojke najčešće je se može vidjeti u trapericama i tenisicama, a nedavno je u svoju kolekciju uvrstila i popularni model s potpisom brenda Golden Goose, koji obožavaju i Hrvatice

Glumica Lucy Hale proteklih dana, baš kao i većina Amerikanaca, dane provodi u izolaciji, a priliku za izlazak na svjež zrak koristi samo kada treba prošetati svog dlakavog mezimca, maltipooa Elvisa. 30-godišnja ljepotica 'uhvaćena' je u šetnji sa svojim psićem, odjevena vrlo ležerno.

Crnu majicu s efektnim izrezom glumica je uskladila s plavim trapericama ravnog kroja s potpisom brenda Re/Done i Ray Ban sunčanim naočalama, no najupečatljiviji dio njezina stajlinga svakako su bijele tenisice koje već nekoliko sezona slove za jedan od najpopularnijih modela, a riječ je o tenisicama 'Superstar' s potpisom talijanskog brenda Golden Goose.

Prema podacima modne platforma Lyst, popis trenutno najtraženijih modela tenisica uključuju neki novi i svima znani modeli poput kultnih starki, model 530 brenda New Balance, Track tenisice francuske kuće Balenciaga, ali i Superstar model s potpisom talijanskog brenda Golden Goose.

  • +7
Lucy Hale Izvor: Profimedia / Autor: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od trena kada je Golden Goose Deluxe Brand predstavio modele 'Superstar' i 'Hi Star', napravljene od prave kože koja s vremenom postaje sve mekša i ručno dorađene do posljednjeg detalja, broj zaljubljenica u ove tenisice rastao je iz minute u minutu, a danas ih u svojoj kolekciji tenisica čuvaju brojne trendseterice.

Posebnost ovih tenisica krije se u vrlo jednostavnom, a istovremeno trendi dizajnu. Prepoznatljive su po ušivenoj zvijezdi koja dolazi u raznim varijacijama boja, uzoraka i materijala te po džonu koji djeluje istrošeno i prljavo, a njihova cijena varira između 2,500 i 3,500 kuna.

Popularne tenisice obožavaju i brojne poznate Hrvatice, među kojima su dizajnerica i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić, poduzetnica Iva Radić, bivša supruga Gorana Ivaniševića, Tatjana Dragović, poduzetnica Mirela Forić Srna - sve redom odlično odjevene dame.