MODNI ULOVI

35 trendi modela tenisica u koje vrijedi investirati sada kada nam je svima glavna zanimacija boravak u prirodi

13.05.2020 u 13:07

Bionic
Reading

Ima li uzbudljivijeg osjećaja od onog kada vam poštar na vrata donese novi par tenisica? Čisto sumnjamo! Kako su tenisice jedino što većina nas nosi posljednjih tjedana, bacili smo se u potragu za trendi modelima koji su upravo stigli na police trgovina i za vas izdvojili 35 dizajnerskih i high street modela koji vrijede svake kune

Proteklih tjedana nemamo baš previše opcija kada je moda u pitanju. Mnogi još uvijek rade i svojih domova, a slobodno vrijeme najradije provode u prirodi, šetnji psa, osamljenim mjestima ili terasama kafića u kvartu koje su od ponedjeljka ponovno otvorene, pa nije ni čudno da su omiljeni odabir ovih dana trenirke i tenisice.

Dok se situacija ne primiri i ponovno bude sigurno partijati po klubovima i gužvati se na špici, možemo zaboraviti na štikle, ali zato imate dobru izliku da investirate u novi par tenisica. Kad suprug nevoljko prokomentira: 'Opet si naručila nove tenisice', vi mu uzvratite: 'Pa to je jedino što nosim ovih dana'. I bit ćete apsolutno u pravu.

Osim klasičnih bijelih tenisica koje svaka žena mora imati u svom ormaru, ove sezone obratite pažnju na predimenzionirane modele, nerijetko zvane i 'ružne' ili 'tatine' tenisice koje na nozi na prvu izgledaju kao da su barem dva broja veće od onog koji inače nosite.

Ove sezone pažnju trendseterica uživaju i tenisice s povišenim đonom, što je izvrsna vijest za sve žene sitnije građe koje na sve načine pokušavaju izgledati više. Što se tiče boja, ove sezone dominirat će ultra šarene tenisice i općenito modeli jarkih boja, ali to ne znači da modele u neutralnim i pastelnim bojama trebate otpisati.

U moru dizajnerskih i high street tenisica mi smo za vas izdvojili 35 trendi modela za svačiji ukus i džep za koje smatramo da vrijede svake kune. Zavirite u galeriju i odaberite svog favorita.

  • +30
35 dizajnerskih i high street modela tenisica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije