KIM KARDASHIAN WEST

Slavna brineta skratila prepoznatljive duge uvojke, a nova frizura odlično joj stoji

08.12.2019 u 17:00

Bionic
Reading

Ova je subota za reality zvijezdu i uspješnu poslovnu ženu Kim Kardashian West bila vrlo dinamična. Nakon što je u dvorištu svoje palače pripremila rođendansko slavlje za 4-godišnjeg sina Sainta obavila je božićnu kupovinu, a u međuvremenu je stilga i do frizera

Za božićnu kupovinu, koju je obavila sama, Kim je odjenula usku crvenu majicu asimetričnog izreza oko vrata i bež hlače od lateksa, a premda ova kombinacija laska njezinoj raskošnoj figure, poglede prolaznika poznata brineta mamila je svojom novom frizurom.

Svoje duge crne uvojke po kojima je, osim po oblinama, bila prepoznatljiva, Kim je drastično skratila i po prvi put u javnosti se pojavila s elegantnom bob frizurom.

S razdjelkkom na polovici tjemena i voluminoznim pramenovima koji s uvijenim krajevima savršeno uokviruju lice slavne, ova je frizura kao stvorena za slavnu Kardashianku pa se hrabar potez pokazao punim pogotkom.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: RAAK/JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novu frizuru Kim je u javnosti pokazala tek nekoliko sati nakon što je obožavatelje na Instagramu oduševila snimkama proslave 4. rođendana svoga sina Sainta, kojemu je u dvorištu palače u kojoj žive pripremila tematsku Jurassic Park zabavu.

View this post on Instagram

Saint’s Birthday Party @kimkreports

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

'U krevet idem kada i djeca, ne pijem, ne ostajem do kasno vani i mislim da i to doista pomaže. Jednostavno sve isplaniram. Svako jutro dižem se u određeno vrijeme i moj raspored je već složen, stoga ne volim da dođe do preinaka jer je napravljen tako da mogu biti i sa svoje četvero djece, stoga jednostavno moram biti dobro organizirana. To je ključ uspjeha', otkrila je u nedavnom intervjuu Kim kako uspjeva uskladiti sve obiteljske i poslovne obveze.