POKAZALA BLAGDANSKI UGOĐAJ

Sve samo ne tradicionalno ukrašen dom: Kim Kardashian svojim je božićnim dekoracijama zbunila obožavatelje

06.12.2019 u 21:21

Bionic
Reading

Poznato je kako slavni reper i suprug Kim Kardashian, Kanye West, ne preferira upečatljivu odjeću, jarke boje i nakićeni interijer. Otkako se produhovio on i njegova obitelj nastoje živjeti u minimalistički uređenom domu, sa minimalno ukrasa i boja, a ovog se pravila nisu odrekli ni u ovo blagdansko vrijeme kada se cijeli svijet veseli okiti svoje domove lampicama i božićnim dekoracijama

Reality zvijezda Kim Kardashian mnoge je zbunila nakon što je na svom instagramu pokazala kako je okitila svoj dom povodom nadolazećih blagdana. Umjesto tipičnog blještavila, djeda božićnjaka, sobova i kuglica koje dominira u većini domova diljem svijeta, slavna Kardashianka odlučila se na potpuno bijele dekoracije u obliku božićnih jelki, izrađenih od pamučne vate.

Vlasnica kozmetičkog brenda KKW Beauty koja sa slavnim reperom ima četvero djece, od kojih dvoje dobivenih uz pomoć surogat majke, s ponosom je obožavateljima podijelila blagdanski ugođaj svog doma, no većina nije bila impresionirana viđenim.

Moramo priznati kako apstraktne jelke slavne Kardashianke djeluju pomalo otužno i anemično u usporedbi s tradicionalnim božićnim jelkama.

Božićne dekoracije u domu Kim Kardashian i Kanyea Westa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Čak niti božićno drvce koje krasi dnevni boravak reality zvijezda nije okitila u tradicionalnom stilu, već je oko njega omotala lampice koje su ujedno i jedini ukras na jelki. Jedini 'wow' efekt u domu reality zvijezde i slavnog repera izaziva drveće u dvorištu koje okružuju njihov dom, a koje je okićeno tisućama bijelih lampica.

Umjesto božićnog vijenca Kim je blagovaonski stol ukrasila pladnjem sa svijećama, što se također uklapa u njihov minimalistički interijer.

Poznato je da Kanye nije ljubitelj maksimalizma kada su u pitanju interijeri i stil odijevanja, pa tako djeca u njegovom prisustvo navodno trebaju nositi isključivo neutralne boje poput bijele i crne, a otkako su se zaljubili, reper je utjecao i na odijevanje slavne Kardashianke koja je drastično promijenila svoj imidž.

  • +6
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: Angela Weiss / AFP / Profimedia