NIJE SVE KAKO SE ČINI

Kim Kardashian otkrila kako uspijeva odraditi sav posao, ali i biti mama četvero djece

25.11.2019 u 10:13

Bionic
Reading

Svoju dnevnu rutinu uspjela je dovesti do savršenstva i njezin raspored savršeno je posložen kako bi Kim Kardashian mogla odraditi sve svoje poslovne obveze, putovati, ali i posvetiti se svojoj djeci

Tijekom intervjua za australski show Sunrise, reality zvijezda i uspješna poslovna žena Kim Kardashian otkrila je dobro čuvane tajne o tome kako joj uspijeva odraditi sve vezano uz brendove koje prodaje s obvezama koje ima kao majka četvero djece, a koje je dobila s reperom Kanye Westom.

Baš kao i sva djeca, tako i šestogodišnja North, četverogodišnji Saint, 22-mjesečna Chicago i šestomjesečni Psalm zahtijevaju svoje kvalitetno vrijeme provedeno s majkom, a ona se tome u potpunosti prilagodila.

'U krevet idem kada i djeca, ne pijem, ne ostajem do kasno vani i mislim da i to doista pomaže. Jednostavno sve isplaniram. Svako jutro dižem se u određeno vrijeme i moj raspored je već složen, stoga ne volim da dođe do preinaka jer je napravljen tako da mogu biti i sa svoje četvero djece, stoga jednostavno moram biti dobro organizirana. To je ključ uspjeha', priznala je Kim Kardashian.

  • +6
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: Angela Weiss / AFP / Profimedia

I to doista je tako, 39-godišnja Kim Kardashian odavno je razuzdane zabave ostavila daleko iza sebe. A da se doista ludo provodila priznala je i prije godinu dana, otkrivši da je konzumirala i ecstasy. No, opijati su za nju neka davna prošlost, koje se vjerojatno nerado sjeća, dok što se tiče pića, poije tu i tamo čašu šampanjca i to je to.

'Sve sestre su dobrano oprezne i žele zadržati taj imidž o sebi u javnosti, osobito Kim, ona jednostavno ne voli izgubiti kontrolu. Dok je bila mlađa i družila se s Paris Hilton izlazila je doslovce svake večeri, no danas je njezin život sasvim drugačiji', otkrio je nedavno izvor blizak Kim Kardashian.