SVE JE IZNENADILA

Svakim danom 'evoluira': Veliki zaokret Kim Kardashian

27.11.2019 u 14:43

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian West odlučila je okrenuti novi list donijevši odluku koja je iznenadila, ali i razočarala njezine brojne fanove

Bujna crnka u nedavnom je intervjuu za The Cut izjavila da je doživjela svojevrsno prosvjećenje zbog kojeg više ne želi objavljivati golišave fotografije na Instagramu.

'Ne znam je li to do toga zato što je moj suprug rekao da mu je preseksi nekad jednostavno previše i da mu nije ugodno to gledati. Slušam ga i shvaćam. Ipak, oni mi uvijek daje slobodu da budem i radim ono što želim, ali sama sam doživjela svojevrsno prosvjetljenje', otkrila je Kim Kardashian koja na Instagramu ima više od 152 milijuna pratitelja.

Dodala je i da danas na mnoge stvari gleda drukčije. 'Nakon velike pljačke u Parizu, počela sam drukčije gledati na sve. Više ne želim biti toliko prisutna na društvenim mrežama', smatra Kardashian West.

Dodala je i da se odsad želi više opuštati u društvu svoje obitelji.

'Prije sam, kada smo odlazili na putovanja, izdvajala po nekoliko sati u danu kako bih uslikala dobru fotku, ali sada želim samo uživati u trenutku i opustiti se. Ako se fotka dogodi spontano - odlično', objašnjava Kim.

'Odjednom sam shvatila da ne mogu pregledavati Instagram pred djecom bez da golišave fotke iskaču svako malo. Onda pomislim: 'OK, sad sam bila u Bijeloj kući i onda sam dan poslije objavila izazovni 'selfie' u bikiniju'. I onda shvatim da ne želim da to vide', dodala je.

ŠTO JOJ JE BILO

Kim Kardashian ponovno podiže obrve: Ovo izdanje bujne starlete želimo čim prije zaboraviti

Pogledaj galeriju

Kim (39) smatra da svakim danom 'evoluira' i da nema potrebu dokazivati se.

'Nije da sam to činila jer sam se morala dokazivati, ali jednostavno više nemam želju objavljivati hrpu fotki u bikiniju s tangicama', rekla je starleta koja s Kanyeom ima četvero djece.