EMILY RATAJKOWSKI

Slavna brineta ne skida se iz tenisica za kojim luduju modne ovisnice

21.09.2020 u 18:31

Bionic
Reading

Vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata i uspješna manekenka Emily Ratajkowski, koja se proslavila golišavim gostovanjem u spotu Robina Thickea za pjesmu 'Blurred Line', svjetsku slavu i popularnost stakla je i svojim pažljivo osmišljenim izdanjima kojim vješto ističe najpoželjnije modne komade trenutka

Kako na Instagramu, gdje ju prati više od 26 milijuna fanova, tako i na gradskim ulicama slavna američka manekenka i poduzetnica Emily Ratajkowski redovito uživa posebnu pozornost javnosti.

Sa svojim suprugom, glumcem Sebastianom Bear-McClardom, slavna brineta ovih dana boravi u New Yorku, na čijim ju ulicama tradicionalno prati vojska dežurnih paparazzo fotografa.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svojim posljednjim izdanjem u nizu, 29- godišnja manekenka ponovno je potvrdila kolika je obožavateljica tenisica s potpisom američkog sportskog diva New Balance.

Njezin odabir, kao i mnoštvo modnih ovisnica, pao je na takozvani 990v5s model koji je svoju premijeru imao danas davne 1982. godine.

Ovaj specifičan model, još uvijek najtraženiji u sivoj verziji, utjelovljenje je takozvanih 'tatinih' tenisica, a slavna brineta ovoga ih je puta istaknula kombinacijom bezvremenskog bež balonera, u paru s dodacima poput smeđe torbice sa zlatnim lancem – detaljem koji dominira modelima torbi namijenjenih novoj sezoni jesen/zima i koji već sada uvjerljivo dominira modnom scenom.

  • +10
Torbe s lancima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo