MODNI FAVORITI

Trendseterice ga obožavaju: Ovaj ćemo modni detalj uskoro viđati na svakom koraku

14.09.2020 u 15:37

Bionic
Reading

U moru jesenskih trendova modni stručnjaci izdvajaju detalj lanca kao jedan od vodećih modnih trendova sezone koji će krasiti haljine, cipele, torbe, nakit, pa čak i sunčane naočale

Lanci se desetljećima koriste u izradi ženskih torbi pa ovaj modni detalj ne predstavlja revoluciju u svijetu mode. No, svi koji se iole razumiju u modu i prate trendove sigurno su primijetili da je ovaj modni detalj u posljednjim tjednima naišao na veliko zanimanje od strane trendseterica.

I zaista, detalj lanca može se vidjeti posvuda, počevši od lanca koji krasi mega popularnu pouch torbu Bottege Venete, do omraženih natikača s potpisom brenda JW Anderson koje su podijelile trendseterice.

Masivne zlatne lanac-ogrlice obilježile su stajlinge trendseterica u prvoj polovici godine, a jedan od razloga koji je potaknuo ovaj trend svakako je i gledana BBC-jeva serija 'Normal People', ali i popularnost talijanske modne kuće Bottega Veneta, koja je pod vodstvom kreativnog direktora, Britanca Daniela Leeja doživjela pravu renesansu.

Zadnjih mjeseci torbe s upečatljivim metalnim detaljima u boji zlata i debljim, masivnijim lancima pokazali su u svojim kolekcijama sve vodeće modne kuće, a da su pronašle svoj put do ženskih srca dokaz je i ogromna potražnja za ovim modelima tijekom ljetnih mjeseci.

Ovaj modni detalj slovi za jedan od dominantnijih trendova jeseni i zime 2020., a osim na torbama i cipelama, viđat ćemo ga i na raznim odjevnim komadima, kao i u obliku nakita.

Komadi s detaljem lanca