NAJUDOBNIJA OBUĆA NA PLANETu

Emily Ratajkowski ne može odoljeti omraženim čizmama koje uspješno prkose trendovima već tri desetljeća

14.09.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka i vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata, Emily Ratajkowski, jedna je od onih žena kojima pristaje apsolutno sve. Lijepa brineta, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu za pjesmu 'Blurred Lines' Robina Thickea, izgledala bi odlično i u vreći za smeće, no na radost obožavatelja nosi itekako stajliš odjevne kombinacije

Iako obožava nositi provokativne, golišave outfite, Emily Ratajkowski itekako uživa i u neopterećenim, ležernim odjevnim kombinacijama s naglaskom na trendi komade, a nedavno se u takvom stajlingu prošetala ulicama New Yorka, u kojem živi sa suprugom, glumcem i redateljem Sebastianom Bear-McClardom i njihovim četveronožnim ljubimcem, psom Colombom.

Manekenka je skoknula na kavu s prijateljicom odjevena u crne biciklističke hlačice i neonsku hudicu, a stajling je vješto i potpuno neočekivano začinila dugim kožnim sakoom, znajući da koža ove sezone slovi za apsolutni must have.

Umjesto vrtoglavih potpetica ili trenutno vrlo popularnih combat čizama, koje bi se odlično sljubile s ovim stajlingom, 29-godišnja ljepotica odabrala je nešto udobniju varijantu obuće - uggsice. Popularne čizme Ugg imaju svoje obožavateljice diljem svijeta i vješto odolijevaju modnim trendovima već nekoliko desetljeća.

Iako većina ljudi nema pretjerano lijepo mišljenje o uggsicama, ovaj par čizama i dalje bilježi veliku popularnost. Voljeli ih ili mrzili, postoji velika šansa da ste ih posjedovali ili znate nekoga tko ih ima u ormaru. Uggsice su zadržale svoju relevantnost ponajprije zbog udobnosti, a puno manje zbog mode. Ipak, svojski se trude postati dugovječan modni trend.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Današnje uggsice inspirirane su originalnim čizmama od ovčje kože i vune koje su tijekom 1960-ih nosili surferi u Australiji. 1970-ih su postale popularne i među surferima u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, a modni trend postale su tek 1990-ih u SAD-u te kao svjetski trend sredinom 2000-ih.