KENDALL I EMILY

Kojoj bolje stoji? Slavne brinete pale na isti zavodljivi komplet koji laska oblinama

25.08.2020 u 11:24

Bionic
Reading

Jedne od najpoznatijih 'it' djevojki današnjice, američke manekenke Kendall Jenner i Emily Ratajkowski, u istom su danu neplanirano postale modne blizanke zahvaljujući nošenju zavodljivog kompleta s potpisom popularnog australskog brenda, I.Am.Gia

Nakon što ga je sredinom 2017. godine osnovala australska dizajnerica Alana Pallister, cjenovno pristupačni brend I.Am. Gia zaradio je ogromnu popularnost u svijetu modnih influencerica i 'it' djevojaka današnjice na Instagramu, a njegovom zavodljivom bež kompletu nisu mogle odoljeti slavne Kendall Jenner i Emily Ratajkowski koje su se u istom danu na dvije različite lokacije pojavile upravo u njemu.

  • +2
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U društvu svog, još uvijek nepotvrđenog dečka, NBA zvijezde Davina Bookera, Kendall je u spomenutom kompletu viđena u Malibuu, a istoga dana u njemu je na ulicama New Yorka i s buketom žutoga cvijeća prošetala neprikosnovena kraljica bikinija, Emily Ratajkowski.

Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Spomenuti komplet naziva Fiorenza, koji se u prodaji nalazi po cijeni nešto manjoj od 800 kuna, ističe se zavodljvim topom s prorezima i hlačama po uzoru na trapezice, a krasi ga bež boja koja će, po svemu sudeći, i ove jeseni obilježiti modnu scenu.

I dok je Kendall Jenner zavodljivi komplet s potpisom popularnoga brenda kombinirala s efektnom torbom dizajnerice Caroline Santo Domingo i modelom sandala identične boje, njezina kolegica iz modne industrije navedeni komplet stilizirala je parom klasičnih bijelih tenisica.