NAJPOŽELJNIJI MODEL

Lijepa brineta nije odoljela tenisicama koje proteklih mjeseci obaraju s nogu sve istinske zaljubljenice u modu

03.08.2020 u 10:29

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka Emily Ratajkowski redovito svojim odjevnim kombinacijama izaziva zanimanje modnih kritičara. Lijepa brineta zasigurno je jedna od onih žena koje se ne libe koketirati s trendovima i koje u svom ormaru u svakom trenutku ima najpoželjnije modne komade, pa je tako ove sezone u svoj ormar pospremila trendi tenisice o kojima ne prestajemo slušati posljednjih mjeseci

Vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata i uspješna manekenka Emily Ratajkowski, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu Robina Thickea za pjesmu 'Blurred Line', ne prestaje buditi zanimanje svojim mladenačkim i trendovskim modnim stilom koji inspirira žene diljem svijeta.

28-godišnja Britanka, koja se zbog posla preselila 'preko bare', nije prošla neprimijećeno na ulicama New Yorka, u kojem živi sa suprugom, redateljem i glumcem Sebastianom Bear-McClardom i psom Colombom.

Slavna brineta plijenila je pažnju u satenskom topiću s dubokim dekolteom koji nosi potpis brenda Miaou i mini suknji cvjetnog printa s potpisom brenda Realisation Par, a sve je začinila zlatnim nakitom, Versace sunčanim naočalama, torbicom brenda Carolina Santo Domingo i trenutno najpoželjnijim tenisicama '574' s potpisom high street brenda New Balance.

  • +9
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Karl Moor / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tenisice s potpisom američkog sportskog diva New Balance potpuno su zaludile trendseterice, a jedan se model istaknuo kao posebno zanimljiv. Tenisice 990v5 s potpisom ovog high street brenda našle su se prvi put na listi popularne modne tražilice Lyst početkom godine, zahvaljujući naglom skoku pretraživanja od 41 posto u odnosu na posljednji kvartal u 2019. godini.

Model 990v5 zauzeo je sedmo mjesto Lystove liste 10 najtraženijih modnih komada, dok je samo jedno mjesto ispred zauzeo model Adidas x Beyoncé Ivy Park super sleek 72.

Tenisice s potpisom američkog diva uočili smo na ulicama tijekom tjedna mode, na vodećim modnim blogericama i instagramušama kao što su Pernille Teisbaek, Alyssa Coscarelli, Tiffany Hsu i Camille Charriere, a koje, znamo i sami, u svojoj kolekciji čuvaju samo komade po posljednjoj modi.

New Balance tenisice obožavaju i brojne slavne dame, uključujući Kate Middleton, Rihannu, Kaiju Gerber, Bellu Hadid i Elsu Hosk.