TJEDNI HOROSKOP

Škorpione čeka vrhunac bračnih problema, Jarce vrhunac neizvjesnosti na poslu, kreativne Strijelce značajan uspjeh, a Djevice povratak vjere u sebe

27.07.2020 u 07:07

Bionic
Reading

Nepovoljno razdoblje u bračnom životu Škorpiona sada je na vrhuncu pa za svoju popustljivost i prilagodljivost od voljenog zauzvrat neće dobiti ništa osim gorčine. Neizvjesnost koju u radnoj sredini osjećaju Jarci dosegnut će vrhunac, a briga oko poslovnih problema neće ih zaobići ni na odmoru. Strijelci koji u poslu koriste svoje kreativne ili umjetničke potencijale sada ćete ostvariti značajne uspjehe, a Djevice će u sebi pronaći neiscrpnu snagu za savladavanje svih izazova i ponovno povjerovati u sebe

Ovnovi će bez napora privlačiti pažnju i začas postati najvažnija osoba svakog društvenog okupljanja. Partner vam ne poklanja dovoljno pažnje, što u vama izaziva ljutnju koju ćete sada otvoreno pokazati. Sredinom tjedna moguće su ozbiljnije prepirke. Očekuju vas znatni poslovni izazovi i loše ozračje u radnoj sredini.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Fani Čapalija je horoskopski Ovan, rođena je 8. travnja 1975. Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Bikovi, želite li osvojiti nekoga, jasno pokažite naklonost i strpljivo čekajte odgovor. Ako ne budete uporni i neposredni, druga strana neće vas shvatiti ozbiljno. Ako ste na ljetovanju, vratite strast u vaš odnos. Imate li privatan posao, javit će se sumnje i brige. Zasad niste dovoljno snažni za borbu protiv konkurencije pa ste opravdano zabrinuti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Olivia Culpo rođena je u znaku Bika 8. svibnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: FlightPhotoAgency / Flight Photo Agency / Profimedia

Blizancima je pravi trenutak da se ispričaju simpatiji i isprave pogreške koje su učinili u proteklim danima. Neodoljivo ste šarmantni i uvjerljivi pa će vam biti oprošteno. Teško ćete donositi važne poslovne odluke i nespretno organizirati radno vrijeme. Oslonite se na intuiciju i poslovni njuh jer sada ne možete kovati čvrste planove. Smanjite troškove.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi su neraspoloženi za druženje i izlaske. Samo netko poseban može vam popraviti raspoloženje i izmamiti osmijeh na lice. Bračni život donosi vam ponešto problema i napetosti. Slaba organizacija i učmalo radno ozračje razvodnjuju vam radnu motivaciju. Prepuštat ćete rješavanje problema suradnicima i izbjegavati odgovorne zadatke.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će posumnjati u ljubavne odluke koje su nedavno donijeli i ponovo pažljivo procjenjivati odabranika svog srca. Razum će razblažiti vaše strastvene osjećaje. S bračnim partnerom se izvrsno razumijete i maštate o sretnoj zajedničkoj budućnosti. Spretno ćete pronaći rješenje za složene poslovne probleme. Iskoristite svaku ponuđenu priliku za dodatni prihod.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Karlie Kloss je rođena u znaku Lava 3. kolovoza 1992. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevice neće biti jako razočarane ako su zaljubljene u nekoga tko im ne uzvraća osjećaje. To vam odgovara više nego polaganje temelja novog odnosa i gradnje povjerenja. Izvrsno ćete procjenjivati poslovne okolnosti, ali nitko od suradnika neće dijeliti vaše mišljenje. Ako ste samozaposleni, ozbiljno će vas zabrinuti nedostatak novih angažmana i smanjenje prihoda.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Ashley Roberts je horoskopska Djevica, rođena je 14. rujna 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vage, mogli biste pronaći duboku povezanost i iskreno razumijevanje u jednom prijateljskom odnosu. Ne omalovažavajte vrijednost tog odnosa, nego izvucite iz njega maksimum dobra. Suradnja s ljudima koji nisu zaslužili vaše povjerenje mogla bi vam stvoriti puno poteškoća. Obuzeti ste neutemeljenim strahovima i teško sagledavate vedriju stranu života.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Ireland Baldwin je horoskopska Vaga, rođena je 23. listopada 1995. Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Škorpioni, izazivate nevolje ako se zbližavate s dvama potencijalnim partnerima. Neodlučni ste i šaljete zbunjujuće signale, zbog čega biste mogli prokockati priliku za kvalitetnu vezu. Suradnici će prepoznati vrijednost vaših ideja i podržati vas. Imate li privatnu tvrtku, mogli biste pronaći savršene zaposlenike ili stvoriti izvrsne poslovne odnose. Vaši se prihodi povećavaju.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Domenica je u horoskopu Škorpion, rođena je 8. studenoga 1992. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Strijelci će iskreno uživati u zavođenju, a još više u pažnji koju privlače svojim šarmom. Mogao bi vas zagolicati netko tko je vedar i potpuno otvoren, ali pomalo naivan. Ako između vas i partnera ne postoji čvrsta spona, postat ćete neuhvatljivi i tražiti novu ljubavnu priliku. Imate izvrsne ideje, odlično povezujete informacije i savršeno prepoznajete potrebe svojih klijenata.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Suzdržani i nesigurni, Jarci će osjećati da ih uz dugogodišnjeg partnera veže samo materijalni interes ili strah od promjene. Zavirite ispod površine, prisjetite se početka vaše ljubavi i otvorite svoje srce. Važni projekti bit će odgođeni ili će se usporiti, a vi ćete biti izgubljeni. Ako ste na odmoru, brinut ćete se zbog poslovnih problema.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjaci će biti nedovoljno taktični u kontaktima s prijateljima pa bi mogli izazvati razmirice ili veće nesporazume. Dobro odmjerite svoje riječi i pažljivo slušajte što vam drugi govore. Nemate dovoljno hrabrosti za odlučujući korak koji vam može riješiti poslovne probleme ili unaprijediti karijeru. Ako pregovarate za novo radno mjesto, ostavit ćete loš dojam jer ćete previše govoriti.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Emma Roberts je u horoskopu Vodenjak, rođena je 10. veljače 1991. Izvor: Profimedia / Autor: LRR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U zagrljaju partnera Ribe će se osjećati sigurno i zaštićeno, ali i pomalo dosadno. Predvidivost vaše veze tjera vas da tražite uzbuđenja u mašti. Razgovarajte o tome s partnerom. Pažljivo pregovarajte oko novca, osobito ako dogovarate nove poslovne angažmane. Započinjete li nov posao, mogli biste se razočarati niskim prihodima ili lošim uvjetima rada. Budite hrabri i tražite više.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.