Smirenje u drugom dijelu kolovoza

Napeta i nemirna vladavina Lava ljeto će obilježiti nesporazumima i sukobima

19.07.2020 u 07:51

Bionic
Reading

Sunce ove godine ulazi u znak Lava u srijedu 22. srpnja u 10 sati i 38 minuta, a napušta ga 22. kolovoza u 17 sati i 48 minuta. Toplina, svjetlost i vegetacija ovog razdoblja godine ogledaju se na temperamentu i odvažnosti koje krase ljude rođene u ovom razdoblju.

Potreba da budu u središtu pozornosti, privuku pažnju i divljenje pokreću svakog tipičnog pripadnika ovog znaka. Njihov vladar Sunce daruje im hrabrost, izražen ego, upornost i dosljednost. Kao vatreni znak sredine godišnjeg doba, Lavovi su sposobni za dugoročan angažman na ostvarenju ciljeva i često postižu zapažen uspjeh.

Ljeto nesporazuma i sukoba

Dok Sunce bude prolazilo kroz ovaj dio Zodijaka, bit će praćeno nezgodno položenim planetima, koji će pokvariti ovo inače ugodno razdoblje. Merkur u znaku Raka naći će se u lošem odnosu s drugim planetima, uključujući agresivni Mars u Ovnu i Jupiter u Jarcu. Taj nepovoljan raspored najavljuje izrazitu napetost i brojne sukobe u privatnim i društvenim odnosima.

Nesporazumi uslijed nespretnog izražavanja i manjka tolerancije izbijat će na svakom koraku. Mnogi će pružati otpor vlastodršcima zbog obaveze nošenja maski i drugih mjera zaštite od zaraze i buniti se zbog najave cijepljenja kad cjepivo postane dostupno. S druge strane, vlastodršci i stručnjaci neće precizno komunicirati svoja saznanja, čime će iritirati javnost. 

  • +4
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Smirenje u drugom dijelu kolovoza

Nepovoljna planetarna kretanja najviše će osjetiti Ovnovi, Rakovi, Jarci i Vage. Od 17. kolovoza uzburkani osjećaji će se smiriti, a sporazumijevanje postati lakše. To će razdoblje donijeti navalu pokretačke energije, zanosa i optimizma. Strijelci će imati uspjeha u romantičnom osvajanju suprotnog spola, a Ovnovi će se osloboditi poslovnog stresa. Blizanci će se osjećati uskraćeno za ljetne užitke jer će loše organizirati svoje vrijeme i trpjeti neprilike na putovanjima. Posljednji dani vladavine Lava bit će pogodni za donošenje dalekosežnih ljubavnih odluka i za planiranje poslovnih i financijskih projekata.