TJEDNI HOROSKOP

Škorpione čeka početak fatalnog odnosa, a Rakovi trebaju pokazati više strpljenja

30.04.2018 u 06:40

Bionic
Reading

U tjednu pred nama Škorpione čeka osvježenje u dugim vezama i brakovima, što mogu zahvaliti izraženijem libidu, dok je pred samcima početak odnosa koji će od samog početka imati fatalan predznak. Nagomilani problemi ne mogu se riješiti preko noći pa se Rakovima u dugoj vezi preporučuje strpljenje. Isto vrijedi i za samce, kojima će se netko privlačan doimati nedostižnim

Ovnovi će uživati u izlascima i susretima s prijateljima. Duge veze neće biti lišene trzavica i borbe za dominacijom. Nećete se zadovoljavati prosječnim rezultatima. Preuzet ćete inicijativu i pokušati se izboriti za bolji položaj na poslu. Budite strpljivi i uporni i sve će doći na svoje.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U zabavi i izlascima uživat će i Bikovi. Samci, netko u kome ste donedavno vidjeli samo prijatelja postat će vam privlačan, a vašoj sreći neće biti kraja kad shvatite da su vam osjećaji uzvraćeni. Dobro je vrijeme za učenje i polaganje ispita, kao i za pohađanje tečaja ili predavanja koje će vam otvoriti nove poslove putove.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavna situacija Blizanaca postaje sve udobnija. Obnovit ćete odnos koji je u krizi i pronaći novu bliskost s partnerom, dok je pred samcima veza koja će predstavljati ostvarenje svih njihovih želja. Na poslu će se odviti promjene koje vam se neće svidjeti. Pazit ćete na sebe i svoj izgled, a komplimenti okoline bit će pokazatelj da vam se isplatio uloženi trud.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi, pričekajte još neko vrijeme pa ćete vidjeti da ipak imate šanse kod nekog tko vam se čini nedostižnim. Nećete se moći usredotočiti na rad. Umor, niska koncentracija i ljubavne brige skrenut će vam misli s posla pa ćete češće griješiti. Mogući su zastoji vezani za parnicu u kojoj sudjelujete.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako će Lavovi biti iznimno privlačni, rijetki će im se usuditi prići. Potencijalni udvarači bit će prestrašeni vašim izraženim samopouzdanjem pa ćete morati napraviti prvi korak. Lakoćom ćete ostvarivati zacrtane ciljeve. Ako ste se u zadnje vrijeme jako trudili oko posla, slijedi vam zaslužena nagrada.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sentimentalni život Djevicama neće ispuniti očekivanja, no nemojte gubiti nadu. Nekad je potrebno uložiti malo truda kako bi se situacija poboljšala. Moći ćete se pohvaliti dobrim njuhom za biznis pa ćete znati prepoznati zanimljive prilike za ulaganje. Investicije u koje se upustite ovog tjedna donijet će vam dugoročnu korist. Ne uzrujavate se oko sitnica.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno sklopljeno poznanstvo Vaga počinje se kretati u neočekivanom smjeru. Shvatit ćete da s novim odabranikom, osim što se odlično slažete, imate mnogo sličnih interesa pa ćete se početi intenzivnije družiti. Imat ćete osjećaj da vam netko radi iza leđa. Oslonite se na intuiciju i pazite se ljudi za koje imate osjećaj da nisu iskreni. Bit ćete skloni oscilacijama u raspoloženju.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izražen libido Škorpionima će unijeti osvježenje u duge veze i brakove, a pred samcima je početak odnosa koji će od samog početka imati fatalan predznak. Nadređeni će se uzdati u vas, što će vam s jedne strane nanijeti stres, no s druge će vam goditi što su prepoznali vaše sposobnosti.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U vezama Strijelaca do izražaja će doći tvrdoglavost i nespremnost na popuštanje. Pokušajte biti tolerantniji prema partneru. Naklonjeni planetarni utjecaji istaknut će vašu ambicioznost i odvažnost, no i želju za ostvarenjem zarade. Spremno zakoračite u nove poslovne izazove i nemojte se bojati neuspjeha!

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarce će privlačiti zreli pojedinci koji dobro znaju što žele. Nije isključen početak veze s nekim tko je dosta stariji od vas, no to vam neće predstavljati nikakvu prepreku. Pad koncentracije utjecat će na vaše rezultate pa ćete češće raditi greške. Unatoč tome, nećete gubiti entuzijazam. Preporučuje vam se oprez s alkoholom.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pažnju suprotnog spola Vodenjaci će privlačiti zanosnim izgledom i nepogrešivim modnim stilom. Započnete li novi flert, iz njega bi se moglo razviti nešto više. Pred vama je dinamičan tjedan ispunjen terenskim radom te čestim susretima i sastancima. Ostavljat ćete dobar dojam, a na ruku će vam ići i to što ćete se iskazati kao netko tko je pošten i dobronamjeran.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odnosi Riba s bližnjima bit će na rubu svađe. Imat ćete dojam da nemaju razumijevanja za vaše probleme, no i vi ćete biti odgovorni za nastalu situaciju zbog izbjegavanja kućanskih i obiteljskih obaveza. Preporučuje vam se oprez prilikom ulaska u riskantne investicije.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia