ASTRO PROFILIRANJE

Horoskop i karijera: Ovo su najbolji poslovi za Ovna

21.04.2018 u 08:09

Bionic
Reading

Ovnu odgovaraju dinamični i raznovrsni poslovi koji omogućuju puno kretanja i dozu neizvjesnosti. Ne krase ga strpljenje i diplomatičnost, nego entuzijazam, eksplozivnost i neposrednost. U svakom poslu najveći mu je motiv nadmašiti sebe i konkurenciju. U duši je buntovnik i revolucionar koji se želi istaknuti, napraviti nešto što još nitko nije, otkriti nešto novo i zapanjiti okolinu

Privatni poduzetnik

Zbog kampanjskog odnosa prema radu i otpora prema autoritetima najuputnije je da se bavi samostalnim poduzetništvom. Ima dovoljno inicijative, vizije, volje i energije za smišljanje i realizaciju vlastitih projekata. Odgovara mu sloboda djelovanja i odlučivanja pa postiže najbolje rezultate kad su mu odriješene ruke.

Kirurg

Budući da ga krase preciznost, sposobnost brzog odlučivanja i sklonost radikalnim mjerama, prvorazredan je kandidat za posao kirurga. Minimalno je strašljiv i gadljiv pa s lakoćom podnosi krv, sluz i odrezano tkivo. Karizmatičan je i ulijeva povjerenje pacijentima i kolegama. Mnogo drži do profesionalnog ugleda pa se sav posvećuje zadatku.

Vojnik, policajac ili zaštitar

Karijera u vojsci ili policiji mogla bi biti dobar izbor za Ovna jer uključuje dovoljnu dozu nadmetanja i grubosti. Voljan je odricati se, održavati formu i podvrgavati se strogoj disciplini. Ne bježi od borbe, stresa i primjene sile. Obožava onu smjesu strepnje i iščekivanja kad se približava trenutak početka akcije.

Sportski komentator

Nitko ne voli biti u središtu pozornosti više od Ovna. Ima sve što je potrebno za izvrsnog sportskog komentatora - ljubav prema natjecanju, uvjerljiv izričaj i golemu energiju. Sposoban je prenijeti slušateljima strast koju osjeća prema natjecanju i doći do bilo kojeg sudionika priredbe da mu postavi izazovna pitanja.

Pustolov

Ovnova radoznalost i neustrašivost savršene su predispozicije za pustolova. Voli istraživati nepoznato, penjati se i spuštati po strminama, gaziti po močvarama i sporazumijevati se s domorocima. Jezgrovito bilježi svoja iskustva i odmah po povratku može objaviti dramatičan putopis.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia