VEĆ JE RASPRODANA

Sjećate se viralne haljine H&M-a koja je opčinila modne ovisnice? Dobila je još ljepšu nasljednicu koja osvaja detaljima

07.04.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Švedskom modnom divu H&M proteklog ljeta uspjelo je poći za rukom stvoriti hit haljinu sezone, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori njezino visoko peto mjesto na godišnjem popisu najpoželjnijih komada u režiji poznate modne tražilice Lyst

Predstavljena u sklopu capsule kolekcije haljine iz linije Conscious, roza haljina opuštena kroja, s dodatkom puf rukava i po cijeni od 150 kuna proteklog ljeta uspjela je u potpunosti opčiniti modne ovisnice rasprodavši se u svega nekoliko dana.

  • +7
Conscious linija haljina s potpisom brenda H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Na krilima njezina velikog prošlogodišnjeg uspjeha, dizajnerski tim švedskog modnog diva ove je sezone u svoj bogati asortiman uvrstio njezinu nasljednicu koja je po cijeni nešto višoj od 400 kuna u svega nekoliko dana uspjela nestati iz ponude njihove internetske trgovine.

Osim što se razlikuju po cijeni, njihov dizajn praktički je isti, a odnosu na originalni model, nova verzija stiže sa zanimljivim detaljima poput vezica na puf rukavima i velikih džepova smještenih na bokovima.

  • +14
Maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo