IDEALNA ALTERNATIVA

Dosadili su vam Zara, Mango i H&M? Ponuda ovog skandinavskog brenda zadovoljit će i najizbirljivije

06.04.2021 u 09:24

Bionic
Reading

Bez pristupačnih high street brendova poput španjolske Zare, Manga ili švedskog H&M-a, internetska kupnja novih modnih komada bila bi samo upola zabavna. Ipak, radujemo se svakoj alternativi koja nam je dostupna – a koju još ne znaju svi

Najnovije otkriće u pogledu internetske modne trgovine odnosi se na modni brend Stylestore - pokrenut s ciljem nuđenja kul ready-to-wear komada koji u sebi sadrže skandinavski DNK i poprimaju akcente stila kakvog viđamo na ulicama Kopenhagena tijekom tjedana mode.

Umjesto da proizvodi komade u duhu brze mode poput svoje konkurencije, brend Stylestore od 2019. godine prvenstveno se bavi dizajniranjem bezvremenskih komada koji su istovremeno minimalistički, profinjeni i pristupačni.

Alternativa poznatim high street brendovima

Modni asortiman brenda Stylestore uključuje svestrane i moderne bazične komade, kao i brojne statement komade koji privlače pozornost. Njihova linija odjeće stvara se u srcu Danske, a pri njihovoj izradi koriste se prirodnim i visokokvalitetnim materijalima poput pamuka, svile ili vune.

Održivi i reciklirani materijali također imaju sve značajniju ulogu u njegovim kolekcijama, a odjeća se proizvodi u ograničenim količinama. Budući da je njihov lanac vrijednosti, prema riječima skandinavskog brenda, kraći i samim time transparentniji od konkurentskih, jamče etične uvjete rada i poštena plaćanja za sve poslovne partnere.

Cijene i troškovi dostave u Stylestoreu

Što se tiče cijene njihovih modnih komada, Stylestore definitivno prati trend brendova poput španjolskog Manga, Zare ili H&M-a. Najskuplji komad koji smo pronašli u njihovoj ponudi je dugački crni kaput od prave kože čija cijena iznosi 330 eura, odnosno 2500 kuna.

Troškovi dostave besplatni su za svaki europski grad, ukoliko vrijednost narudžbe iznosi više od 40 eura, a povratak kupljenih komada također je besplatan.

  • +20
Pristupačne torbe koje izgledaju puno skuplje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije