NEODOLJIVO izdanje

Severina u 'Superstaru' zabljesnula u vatreno crvenoj haljini s potpisom srpskog brenda

02.12.2023 u 21:55

Bionic
Reading

Naša pjevačka zvijezda plijeni pažnju svojim modnim izdanjima bez obzira na to nalazi li se na pozornici, pozira na crvenom tepihu ili u kakvoj jednostavnoj street style kombinaciji. Ovog puta je blistala sjedeći u žiriju popularnog RTL-ovog showa

Da zgodnoj pjevačici jarko crvena odlično stoji, vidjeli smo više puta, a za ovotjednu emisiju 'Superstar' odabrala je upečatljivu crvenu kombinaciju - sastavljenu od duge haljine koja joj je dopirala do pola lista s predimenzioniranim cvijetom, a koja je na suptilan način naglasila njezinu ženstvenu figuru.

Riječ je o kreaciji Mihano Momose, čije je haljine pjevačica nosila u više prigoda, a ovu zadnju je upotpunila sa salonkama brenda Aquazzura. Inače, 'vječita ispiracija' za potpis srpskog dizajnera je njegova preminula majka Olivera, a nosila ga je i Nina Badrić na svojoj rođendanskoj proslavi.

Severina je i ovom prigodom pokazala modnu odvažnost, te po tko zna koji put potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Inače, crvena boja dominira ove sezone modnim prijestolnicama. U svojim kolekcijama za jesen 2023. / zimu 2024. godine uvrstile su je brojne slavne modne kuće i brendovi, od Bottege Venete preko Valentina i Ferragama do Prade.

RADI PUNOM PAROM

Sve pršti od seksepila: Pogledajte atraktivne Severinine fotografije sa snimanja novih spotova

Pogledaj galeriju