ODLIČAN IZBOR

Odbacila štikle: Severina je modni klasik upotpunila udobnim mokasinkama

29.11.2023 u 11:34

Bionic
Reading

Severina u svakoj prigodi pokazuje svoj besprijekoran smisao za modu, što je pokazala i u 'all black' izdanju, u kojem se pojavila na obljetnici centra Body & Mind u Zagrebu

Atraktivna Splićanka i ovim je lookom pokazala da je itekako upućena u najnovije trendove, a za svoj je stajling, u kojem je izgledala senzacionalno, dobila samo pohvale.

Lijepa glazbenica, čije odjevne kombinacije uvijek izazivaju veliku pozornost, odlučila se za klasik nad klasicima kad se radi o večernjim prigodama, crnu boju od glave do pete.

Severina je tako bez greške spojila crni smoking sako s hlačama klasičnog kroja, upotpunivši look obućom čija popularnost ni ove sezone ne blijedi: omiljenim loafericama, odnosno mokasinkama.

LJETO I DALJE TRAJE

Još jedno seksi izdanje: Severina istaknula noge, ali i pokazala dekolte

Pogledaj galeriju

Poznata pjevačica je jednostavan, ali vrlo efektan look podignula cool loafericama od lakirane kože, i to s potpisom Chanela. Modnu kombinaciju, kojoj je nemoguće naći manu, zaokružila je kosom stiliziranom u blage valove i elegantnim make upom. Osim Severine, ovom su događanju povodom 20. obljetnice centra nazočili bivši NBA košarkaš Damjan Rudež, odbojkaški reprezentativac Ivan Raič, Kristina Bradač Radić i Miro Radić, Ana Radišić, dr. med. Željana Bolanča, Maja Ćustić i mnogi drugi gosti...

Inače, prije točno 20 godina kineziolozi Mirela Anić i Igor Blažinčić, inspirativan dvojac dobro poznat svim zaljubljenicima u fitnes, osnovali su Body & Mind Centar, novi pristup tjelovježbi na ovim prostorima, te su ga još 2003. godine definirali krilaticom: 'Inteligentnim treningom do zdravlja'.

Body & Mind nova je dimenzija fitnesa koja počiva na ideji da je čovjek moćno biće te da kroz cjelovit, mudar i prirodan pristup svom zdravlju može dići svoj život na novu dimenziju, realizirati svoje potencijale te ostvariti svoju svrhu. Upravo zato, kao jedan od posebnih i najbitnijih programa, ističe se i program disanja, jer je ono, uz spavanje, temelj života svakog ljudskog bića i najbolji način da se um poveže s tijelom te da se unaprijedi vlastito zdravlje i psihofizička otpornost.