NIKAD LJEPŠA

Elegantnu haljinu Severina je upotpunila chic torbom i cipelama koje kradu poglede

30.11.2023 u 12:22

Bionic
Reading

Ni Severina nije propustila obilježavanje 10. godina uspješnog rada Angelore Centra, iza kojeg stoji Lorena Rušin

Omiljena Splićanka svakim svojim pojavljivanjem u javnosti potvrđuje titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

I na ovom događanju u Zagrebu za svoj pomno osmišljen look dobila je samo pohvale.

Glazbenica se za ovu prigodu odlučila za upečatljivu haljinu bez rukava klasičnog stila koja prati figuru te ju je uparila s dva moćna detalja.

  • +9
Poznate dame na proslavi godišnjice beauty centra Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar

Iz svoje je bogate kolekcije torbica izabrala divnu kožnu torbu u obliku polumjeseca sa zlatnim obručem te s potpisom modne kuće Chloé.

Dakako, riječ je o poznatom modelu Nile Minaudière sa chic ručkama u obliku narukvice, koji je osmislila Clare Waight Keller, bivša kreativna direktorica te modne kuće. Severina ovaj cool model već godinama ima u svojoj kolekciji i rado ga uključuje u svoje modne kombinacije. Look bez greške 'razbila' je i bijelim cipelama s remenčićem, a koje su se odlično uklopile u ovaj zanimljiv stajling.

Kosu je nosila stiliziranu u blage uvojke dok joj je make up bio u prirodnim tonovima.

Osim Severine, važnu obljetnicu Angelore Centra, vodećeg mjesta u području mikropigmentacije obrva i eyelinera, a eksperti su definitivno kada je riječ o trajnoj šminki usana, nisu propustili ni Zdenka Kovačićek, Đurđica Vorkapić, Anđa Marić, Daniela Mihalić Gračan, Ema Gračan, Josipa Pavičić, Emina Pršić Prasnikar, Iva Todorić, Ankica Dobrić, Tončica Čeljuska, Jana Dužanec, Josipa Kusić i dr.