NA GRADSKIM ULICAMA

Ne zna se što je bolje - vesta ili čizme: Severina pokazala stajliš kombinaciju

27.11.2023 u 20:52

Bionic
Reading

Nakon što je u ulozi članice žirija showa 'Superstar' i ove subote privukla pozornost dojmljivim stajlingom, isto joj je pošlo za rukom na ulicama Zagreba

U novoj emisiji uživo RTL-ovog glazbenog showa, splitska pjevačica zablistala je u heklanoj haljini lila boje dizajnera Davida Kome, a na njezino novo, upečatljivo izdanje nije trebalo dugo čekati.

S pratiteljima na Instagramu podijelila je nekoliko fotografija nastalih na ulicama Zagreba, hrabro pozirajući 'bez jakete'.

Kako je otkrila u opisu, bez nje je izdržala dvije minute i 14 sekundi, pritom otkrivši još jednu stajliš odjevnu kombinaciju.

Njezinim stajlingom uvjerljivo je dominirala prugasta vesta s logom pariškog brenda AMI Paris, a ništa manje zanimljiv nije bio odabir obuće.

Kaubojske čizme i dalje ne gube na popularnosti, a ove sezone su sve samo ne dosadne, o čemu dovoljno svjedoči i stajling popularne splitske pjevačice.

Dobitan model pronašla je u ponudi njujorškog brenda Khaite, koji svjetsku popularnost može zahvaliti luksuznom grudnjaku od kašmira i glumici Katie Holmes.

Sa detaljem minijaturne pete kitten, ističe se efektnim detaljem štrasa na samom vrhu i prošivenim dizajnom tipičnim za kaubojske modele čizama.

  • +5
Čizme na nisku petu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo