ODMARA U SPLITU

Severina pokleknula pred najpoželjnijim sandalama i torbom omiljenog brenda Brigitte Macron

17.08.2021 u 18:38

Bionic
Reading

Nakon nastupa u susjednoj Sloveniji i Primoštenu, Severina je svojom posljednjom objavom na Instagramu dala do znanja kako trenutno odmara i puni baterije u rodnom Splitu

'Lipo je sist na skale i promatrat život', napisala je Severina ispod fotografije na kojoj prijateljici i poznatoj splitskoj fotografkinji Sonji Dvornik pozira u efektnom ljetnom izdanju.

Svoju ljubav prema krpicama s dizajnerskim potpisom splitska pjevačica ne krije godinama, a njezinim izdanjem u rodnom Splitu ovoga puta su dominirale jedne od najpoželjnijih sandala ljetne sezone.

Riječ je o modelu Oran s potpisom luksuzne francuske kuće Hermes,a njima je zaokružila kombinaciju crne suknje tropskog uzorka i bijele košulje, ležerno svezane oko struka.

Zlatne ogrlice od lanaca kakve posljednjih sezona slove za must have na modnoj sceni nije nedostajalo u novom Severininom stajlingu, kao ni dizajnerski primjerak torbice.

Njezin odabir ovoga puta pao je na model Capucines s potpisom Louis Vuittona iz čijih kreacija rijetko izlazi francuska prva dama Brigitte Macron.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL