FASHION GURU

Severinin stajling kao da je s bugarske maturalne zabave: Odjenula se pomalo čudno, a nikako ne razumijem ovaj dodatak na nogama

16.08.2021 u 12:21

Bionic
Reading

Nakon što je svojim nastupom uveličala slavlje slovenskog košarkaša Luke Dončića, Severina se zaputila u Primošten, u čijem je popularnom noćnom klubu održala još jedan ljetni koncert u nizu. Tim je povodom na pozornici osvanula u pomalo neobičnoj kombinaciji, a njome je uspjela zaintrigirati i Fashion Gurua

U prvi mah pomislio sam da je ovo snimka s bugarske maturalne zabave, ali onda sam zbog plesnih koraka i gipkosti kojom je preskakala uže mikrofona shvatio da je to naša Sevka.

Neki dan stajling za slovenski party bila joj je super bijela haljina, a za primoštensku publiku odjenula se pomalo čudno.

To je u Severininom stilu, provokativno, ali očekivao sam ipak malo drugačiji stajling. Ova tigrica bi mogla proći, body je itekako zanimljiv, čak su i te visoke gaće super, ali nikako ne razumijem ovaj dodatak na nogama, od tako krutog materijala, jer ne stoji onako kako treba, pogotovo kada vidiš kako je stegnula taj materijal na gležnjevima, i uz štikle to nije bilo najsretnije rješenje.

Nosi se taj tip hlača, ako bismo uopće to mogli nazvati hlačama, i dobro mi to izgleda - mnoge su izredale takav stajling i nekima je upio, poput Albine, a nekima nije, kao što je ovaj put to bilo sa Severinom.

Sigurno to publici nije smetalo jer su svi skakali i veselili se uz njezine hitove, ali bila bi još bolja bez njih i da je cijela prava tigrica.

Severinin stajling na koncertu u Primoštenu Izvor: Društvene mreže / Autor: instagram screenshot/@severina