idealna za vruće dane

Severina blista u prekrasnoj ljetnoj haljini boje zlata, a cijena joj i nije tako strašna

10.08.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica ovo ljeto uživa u godišnjem odmoru, a jadranske plaže zamijenila je španjolskim gdje sa hit destinacija objavljuje očaravajuće fotografije kojima oduševljava brojne pratitelje. Najnovijom fotografijom Severina je pokazala doista savršenu ljetnu haljinu u boji zlata čija cijena i nije tako paprena

Kada Severina objavi fotografiju na Instagramu, sve drugo pada u drugi plan. Tako je bilo i ovoga puta kada je Severina objavila dvije nove fotografije, nitko nije primijetio lijepe ljetne prizore sa Ibize već je sva pažnja bila na Severini i njezinom prekrasnoj žutoj haljini. 'Skoro Rovinj', napisala je Severina poziravši u španjolskoj Ibizi na mjestu koje ju je na trenutak podsjetilo na jednu od najljepših istarskih destinacija.

Severina, koja u posljednje vrijeme oduševljava modnim izborima i odličnim ljetnim stjalinzima kojima vješto kombinira glamur i ležernost, ovoga puta ostavila je bez daha savršenom ljetnom haljinom u upečatljivoj žutoj boji.

Lepršava haljina čiji kroj je s prednje strane kraći, a sa stražnje dulji te ima ležerno spuštena ramena u obliku volančića te naglašen struk prodaje se po cijeni od 1 370 kuna, a dizajn potpisuje modna kuća La Paz.

Haljna Avery La Paz Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Haljina Avery koju krasi upečatljiva zagasito žuta zlatna boja odlikuje luksuzna tkanina, elegantne sjajne zlatne proštepane niti te volani na rubu i zavodljive vezice na dekolteu. Morate priznati kako je Severina 'ubola' doista savršen model kako za dnevne, tako i za večernje izlaske koji bi mnogima vrlo dobro došao u ormaru. No, haljine je očito i mnogim drugima zapela za oko, jer je gotovo pa rasprodana. Naime, na zalihi su ostale još svega dvije haljine. Severina je haljinu ovoga puta kombinirala s bijelim japankama, ogrlicom s privjeskom srca te upečatljiv naušnicama i narukvicama – prava ljetna modna priča u bojama zlata.

  • +8
Maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo