CRNO-BIJELI SVIJET

Severina se javila s hit destinacije i pokazala chic kombinaciju za plažu; obožavatelji joj kažu da sliči na Irinu Shayk

31.07.2021 u 21:03

Bionic
Reading

Čini se da je Severina jadranske plaže nakratko zamijenila španjolskima. Naime, lijepa Splićanka objavila je na svom Instagram profilu dvije fotografije s bara na plaži i to sa španjolske Formentere

Severinu ne brine što se Španjolska epidemiološki zacrvenila. Ako je suditi po njezinom profilu na Instagramu trenutačno uživa u hit destinaciji, otoku Formenteri, najmanjem od španjolskih balearskih otoka.

Nabacila je širok osmijeh i ne krije koliko uživa u mediteranskom raju, a mora se priznati da 49-godišnja izgleda sjajno u ležernom stajlingu za plažu. Uz bijeli šorc visokog struka odjenula je chic crni kupaći kostim sa simetričnim izrezom i velikom mašnom na ramenu.

Ljetni look upotpunila je crnim sunčanim naočalama i pratiteljima samo kratko poručila: 'Hello'. To je očito bilo dovoljno za više od 26 tisuća lajkova u samo nekoliko sati i gomilu komplimenata ispod fotografija. 'Ko djevojčica', 'Prava ljepotica', 'Ovdje sličiš na Irinu Shayk', poručili su joj vjerni pratitelji.