dva važna slova

Poput dive: Severina pozirala u glamuroznom izdanju, a jedan značajan detalj svima je zapeo za oko

05.08.2021 u 15:50

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica u ljetnim čarima uživa u Španjolskoj, a na svom Instagram profilu objavljuje zavodljive fotografije. Na najnovijoj pozira na brodu poput prave dive, a obožavateljima nije promaknuo jedan značajan detalj

'A i S,' kratko je napisala Severina uz najnoviju objavljenu fotografiju na svom Instagram profilu te između ta, za nju dva značajna slova, dodala emotikon srca. Sjedeći na brodu, Severina je pozirala u glamuroznom izdanju, odjevne a u kratke i lepršave hlačice od rupičastog materijala te odgovarajući top dugih rukava.

Sofisticiranu kombinaciju upotpunila je pletenim šeširom velikog oboda te tamnim sunčanim naočalama. S osmijehom na licu Severina je gledala u daljinu, a iza nje se nazire bajkoviti morsko prizor iz luke. Nova objava Severini je osigurala poveći broj komentara, posebice komplimenata za izgleda, a obožavateljima nije promaknuo ni jedan poseban modni detalj. Naime, Severina je u stajling uvrstila i elegantnu, veliku torbu za plažu čiji prednji dio krase upravo slova A i S. Prema nije navedeni, mnogi pretpostavljaju kako se slova odnose na njezino ime te ime njezinog sina Aleksandra.

'Prelijepa moja', 'Veoma si elegantna', 'Prekrasna dama u bijelom', samo su neki od komentara s kojima su je obožavatelji obasuli, a objava je u kratkom roku skupila više od 10 tisuća lajkova. Atraktivna Splićanka trenutačno uživa na odmoru u Španjolskoj, a nedavno je objavila i izazovnu fotografiju s Ibize gdje uživa u odmoru i zabavi u poznatom baru.