NEZABORAVNI MODELI

Sedam cipela Carrie Bradshaw koje se isplati imati u ormaru

13.04.2023 u 13:59

Bionic
Reading

Gotovo da ne postoji junakinja s malih ekrana koja dizajnerskim komadima nije više opsjednuta od Carrie Bradshaw i kao takva stvorila je impresivnu kolekciju obuće tijekom godina

Ormar Carrie Bradshaw ne uključuje samo omiljene salonke s potpisom Manola Blahnika, već i brojne druge modele koje se isplati obratiti pozornost.

U seriji ‘Seks i grad’ a potom i filmskim nastavcima, poznata kostimografkinja Patricia Field, svojski se trudila osigurati da modne igre Carrie Bradshaw budu nezaboravne, pa tako i kada je riječ o cipelama.

Od njezinog zaštitnog znaka, Manolica od plavog satena, do svjetlucavih prozirnih cipela, sada već retro obuća glavne junakinje ‘Seksa i grada’ i dalje je itekako relevantna.

Sedam kultnih modela cipela iz ormara Carrie Bradshaw

Čizme s efektom zmijske kože

Salonke od plavog satena

Izraz 'ikonski' stalno je prisutan kada govorimo o salonkama od plavog satena s potpisom Manola Blahnika. Ove cipele zauvijek su zapisane u modni DNA omiljene fashionistice s malih ekrana, a pojavile su se i u prvoj sezoni spin-off serije 'I tek tako...'.

Cipele mule od PVC-a

U trećoj sezoni serije 'Seks i grad', Carrie je haljini s volanima iz resort kolekcije Richarda Tylera pridružila prozirne cipele mule sa svjetlucajućim aplikacijama. Nekoliko desetljeća kasnije ovaj model i dalje ne gubi na relevantnosti.

Disko platforme

Dvobojne čizme

Srebrne sandale

Platforme gladijatorskog stila