NOVI STAJLING

Carrie Bradshaw zna kako cvjetnu haljinu učiniti posebnom, a torbica će biti predmet žudnje u ljetnim mjesecima

08.03.2023 u 10:58

  • +4

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw

Izvor: Profimedia / Autor: KRISTIN CALLAHAN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Novi tjedan, novo snimanje scena druge sezone serije ‘And Just Like That...’ na ulicama New Yorka. Omiljena fashionistica s malih ekrana ponovno je osvanula u stajlingu koji privlači pozornost

Osim što su paparazzo fotke sa seta serije donekle otkrile radnju nove sezone reboot serije ‘Seksa i grada’, na isti način dale su nam uvid u nove stajlinge njezinih glavnih junakinja na čelu s Carrie Bradshaw.

Ova strastvena ljubiteljica cipela Manola Blahnika posljednjih mjeseci ne prestaje nizati efektna izdanja na setu serije, specifična za njezin eklektičan modni izričaj.

Proljetna sezona postala je nezamislivom bez cvjetnog uzorka na brojnim komadima, a posljednjim stajlingom sa seta Carrie Bradshaw istaknula ga je elegantnom haljinom A-kroja.

Više od same haljine pažnju je i ovoga pura privlačila efektnim dodacima, kojih tradicionalno ne manjka u njezinim pomno osmišljenim izdanjima.

Spajanje naizgled nespojivih komada ova fashionistica s malih ekrana usavršila je do savršenstva pa je cvjetnu haljinu kombinirala s kardiganom po uzoru na mornarsku uniformu i slamnatim dodacima u znaku pokrivala za glavu i minijaturne torbice na rame.

  • +5
Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA