EKLEKTIČNO IZDANJE

Carrie Bradshaw stvorila modnu pomutnju: Samo ona može spojiti glamurozne čizme i trenirku

22.02.2023 u 09:35

  • +5

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Omiljena fashionistica s malih ekrana nikada se nije bojala pomiješati naizgled nespojive komade i pritom stvoriti nezaboravne stajlinge

Lik spisateljice Carrie Bradshaw, kojeg godinama utjelovljuje Sarah Jessica Parker, ponovno intrigira svojim modnim odabirima zahvaljujući snimanju druge sezone reboot serije ‘I tek tako...’. Na ulicama New Yorka, Carrie je ovog tjedna servirala još jedan efektan stajling, poigravši se naizgled nespojivim komadima, kako samo ona to zna.

Svjetlucavi par čizama vješto je spojila s ljubičastom trenirkom i ovim komadima nadopunila kombinaciju duge plave košulje i vintage kaputa efektnog uzorka.

Kako naglašava modna biblija Vogue, jogger hlače u posljednje vrijeme ponovno drmaju modnom scenom, s damama poput kraljice crvenog tepiha Cate Blanchett, koja se proteklog tjedna u studio showa Jimmyja Kimmela zaputila u hlačama nalik trenirki s potpisom modne kuće Loewe.

Glamurozne čizme viđene u novom stajlingu Carrie Bradshaw dio su kolekcije s potpisom brenda Sarah Jessice Parker, pokrenutog 2014. godine. - iako je ovaj par nadopunjen kristalima kako bi se dodao dašak sjaja, što ih čini savršenim izborom za eklektičan stil njezina lika.

Kao što je Molly Rogers, kostimografkinja serije 'I tek tako...' svojedobno izjavila za Vogue: 'Carrie je Carrie i uvijek će biti ćudljiva i miješati skupocjene s jeftinim opcijama. Tu se ništa nije promijenilo.'

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw Izvor: Profimedia / Autor: Jason Howard / INSTAR Images / Profimedia