njezin sveti gral

Sarah Jessica Parker otkrila tajnu svoje mladosti, a ona leži u tri proizvoda

03.08.2023 u 13:47

Bionic
Reading

Danas se beauty rutina koja nam je predstavljena na društvenim mrežama svodi na čak 15 koraka, no glumica Sarah Jessica Parker priznala je da ne poznaje ljude koji imaju toliko vremena za brigu o licu. Tajna njezinog izgleda svodi se na tri proizvoda, a koje je predstavila u suradnji s brendom RoC

Biti zvijezda u devedesetima nije bio lak zadatak, a to dobro znaju i zvijezde iz serije 'Seks i grad'. Sarah Jessica Parker bila je suočena s brojnim negativnim komentarima, no nije pokleknula raznim korekcijama lica koje su pokorile Hollywood. Objasnila je da postoje tri kozmetička proizvoda kojima vjeruje, a koje koristi da bi izgledala mladoliko.

Holivudska zvijezda sada je otkrila tajnu svoje beauty rutine i pokazala da ne koristi puno proizvoda te da njezina rutina nema deset koraka koje predstavljaju razne beauty influencerice, ali i da kozmetički proizvodi ne trebaju koštati čitavo bogatstvo.

'Ono što meni funkcionira, desetljećima je funkcioniralo kod mnogih žena po pristupačnoj cijeni', rekla je glumica pokazujući proizvode koje koristi.

Riječ je o serumu, balzamu za oči i SPF-u iz Rocove linije Revive + Glow.

Imajući na umu koliko koraka imaju rutine za njegu kože, glumica je svoju brigu o izgledu svela na jednostavna tri koraka kojih se pridržava. Zaključila je da ne poznaje stvarne ljude koji imaju toliko vremena da svaki dan poštuju svih 10 ili 15 koraka u preporučenoj njezi lica.

'Jednostavno nemam vremena i energije za brigu', komentirala je Parker priznavši da je prihvatila starenje i svoje godine.

  • +8
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zajedno s izvršnim direktorom brenda poslala je bitnu poruku o optimizmu koji djeluje na našu energiju kojom zračimo. Uz to, zajedno se bore protiv starosne anksioznosti.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju