UKRADI STIL

Tri upečatljiva stajlinga, za džep prilagođen svakom budžetu, u kojima nećete proći nezapaženo

27.06.2023 u 18:06

  • +2

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis

Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezde serije 'I tek tako...' promoviraju hit seriju u odličnim stajlinzima, idealnima za malo posebnije prigode

Fascinacija serijom 'Seks i grad' ne prestaje ni nakon 25 godina. Da bi monetizirala taj brend, Sarah Jessica Parker nasilno je snimila nastavak koji naravno da ima svoju publiku zbog bezveznog glumatanja, a ponajviše zbog dobrih stajlinga i odjeće koja se nosi u njemu.

Naravno da Carrie najbolje krpe stavlja na sebe i nema scene u kojoj je dva puta u istome, a mora da se dobro presvlačila i namučila asistente na snimanju. Charlotte je klasičarka kao i uvijek, tako da su njezine kombinacije ponekad dobre, ali i pomalo dosadne naspram drugih.

Mirandu su u ovom nastavku najviše promijenili, kao da nisu znali što bi s njom, pa ona otkriva svoju novu seksualnost, ali i nove, pomalo diskutabilne stajlinge.

Ali povodom premijere nove sezone serije 'I tek tako…' glavne junakinje su se namontirale. Voljeli li ih mi ili ne, mora se priznati da i dalje imaju stajlinge idealne za kopiranje.

Na predstavljanju nove sezone nosile su sve tri dosta upečatljive, ali rekao bih za njih normalne kombinacije, stoga možda nije loše za neku prigodu poslužiti se njihovim stilovima.

Idealni su za ljetnu svadbu ili kakav društveni događaj. Naravno da je teško naći točno takve kreacije, ali varijacije na temu sam našao, a sigurno i za džep prilagođen našem budžetu.