mamina najveća uloga

Sarah Jessica Parker otkrila da njezine kćeri nisu gledale kultnu seriju

23.06.2023 u 16:26

Obitelj Sarah Jessice Parker

Izvor: Profimedia / Autor: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Iako je serija postigla velik uspjeh, a Sarah Jessica Parker brojne nagrade, njezine kćeri još uvijek nisu pogledale epizode kultne serije 'Seks i grad'. Otkrila je to Parker u nedavnom intervjuu, a priznala je da s tom činjenicom i nema neki problem

Kada je s 33 godine postala Carrie, Sarah Jessica Parker sigurno nije ni pretpostavljala da će baš ta uloga biti ona presudna u njezinoj karijeri i ona po kojoj će ju publika zauvijek pamtiti. Kultna serija 'Seks i grad' devedesetih je godina rušila tabue i na televiziji progovarala o temama koje su i dan danas u nekim dijelovima svijeta 'škakljive'. Na setu serije upoznala je i bliske prijateljice Cynthiju Nixon i Kristin Davis, a vrijeme na setu promijenilo je tijek karijera ovih zvijezda.

Iako su gotovo svi milenijalci pogledali barem jednu epizodu kultne serije, čini se da serija iz devedesetih nije toliko popularna među generacijom Z. Interes nisu pokazale čak ni kćeri Sarah Jessice Parker, blizanke Marion i Tabitha.

U intervjuu je poznata glumica otkrila da njezine 13-godišnje kćeri još uvijek nisu pogledale seriju.

'Ne, Marion i Tabitha nisu gledale seriju. Navršit će 14 godina 22. lipnja. Do sada, možda je to jedinstveno s obzirom na komplikaciju što sam ja njihov roditelj, ali do sada to nije bilo nešto što je bi ušlo njihov radar za gledanje, a možda nikada i neće. Razumijem to', priznala je zvijezda serije koju ćemo već sutra gledati u novim epizodama serije 'I tek tako'.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Objasnila je da su djevojčice svjesne da postoji ta serija i da je u svijetu nekoć vladala zaluđenost tom serijom, no to im ne igra veliku ulogu u životu.

Za svoju ulogu Carrie Bradshaw u kultnoj seriji, Parker je osvojila mnoga priznanja tijekom šestogodišnjeg prikazivanja serije, uključujući dvije nagrade Emmy u premijernom terminu, tri nagrade Ceha glumaca i četiri nagrade Zlatni globus.

UVIJEK POSEBNA

Zaboravite na vrtoglave štikle: Torbice koje nosi Carrie Bradshaw u novoj sezoni 'I tek tako...' najluđi su primjerci koji smo ikada vidjeli

Pogledaj galeriju