sjedokosa ikona

Samo u njih se gledalo: Andie MacDowell i njezina lijepa kći priredile vatromet boja

19.01.2023 u 11:13

Bionic
Reading

Novo izdanje Tjedna mode u Berlinu svojom pojavom uveličala je glumica Andie MacDowell u društvu 32-godišnje nasljednice Rainey Qualley

Poznati dvojac ukrao je pozornost dok je iz prvog reda uživao na reviji brenda Marc Cain. Poput svoje nasljednice, Andie je osvanula u stajlingu prepunom efektnih boja i uzoraka, dodatno naglasivši mladoliki izgled u sedmom desetljeću.

Njezinim izdanjem u potpunosti je dominirala lepršava haljine dužine midi, uz upečatljive dodatke poput narančaste torbice s metalnim remenom i kremastog modela slingback cipela.

Nježno plavu nijansu u svom je stajlingu naglasila i lijepa kći zvijezde filma ‘Četiri vjenčanja i sprovod’. Uz karirani topić korzetne podstave kombinirala je bijele čizme I smeđu torbicu na rame, čineći modni sklad s majkom.

U travnju 2021. godine i u povodu Majčinog dana, ovaj poznati dvojac krasio je kampanju brenda Coach.

Što se tiče modnog stila, Rainey je pohvalila majčine modne izbore, no ona voli provokativniji stil.

  • +7
Andie MacDowell i Rainey Qualley Izvor: Profimedia / Autor: TOULOUSE / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

'Naravno, mamin stil je divan, ali ja osobno radije nosim nešto provokativnije. Npr. kratke kožne hlače su moja fascinacija u posljednje vrijeme. Mama ima nevjerojatnu kolekciju obuće, ali nažalost broj mi ne odgovara, prevelike su mi. Sestri su pak premale. Osobno, jako volim vesele boje, uzorke, vintage stil...', svojedobno je izjavila Andieina kćer. 

S druge strane, Andie je priznala kako i danas obožava modu i smatra je vrlo zabavnom. 

'Rainey je utjecala i na mene pa sam i ja prigrlila veselije boje, razigranije komade...Moda je zabavna, nadahnjujuća i kreativna. To je sjajan način da jednostavno uživate'.