za novu sezonu

Kao stvorene za tople dane: 15 lijepih haljina u kojima ćete poželjeti provesti čitavo proljeće

14.03.2024 u 12:16

Bionic
Reading

Od uvijek privlačnih cvjetnih haljina, haljina u pastelnim tonovima koji su u trendu ovog proljeća, preko uvijek odličnih košulja haljina i modela u poželjnom leopard printu – ovo su haljine kao stvorene za proljetne dane pred nama

Nakon mjeseci koje smo proveli dobro umotani u tople jakne i kapute, sa zanosnom počinjemo sanjati o proljetnoj modi. Sezona pred nama je sinonim za cvijeće, sunce i, naravno, haljine.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako je istina da su pletene haljine već postale neizostavne u zimskoj garderobi, haljine zimi ipak gube na važnosti zbog čega, čim dođe proljeće, ne možemo razmišljati ni o čemu drugom osim o nošenju haljina, košulja i cvjetnog uzorka.

Modeli haljina koje su u trendu ovog proljeća i ljeta

Ove godine trendovi po pitanju haljina ne mogu biti šarolikiji. Pogledom na modne piste vidljivo je ako je fokus bio na pastelno plavim haljinama, ali i na haljinama s bardot izrezom i onima nalik donjem rublju. S druge strane, u korak vladajuće groznice životinjskih printova, praktički je nemoguće zaobići leopard haljinu ili vječne proljetne klasike poput gingham haljina ili haljina s velikim cvjetovima.

Obzirom da su proljetne novosti već stigle na police brojnih brendova, idealno je vrijeme da potražite nove trendove i bezvremenske klasike i razmislite o dodavanje nove haljine u ormar. U galeriji bacite oko na 15 divnih haljine nisu samo lijepe, već su i udobne, laskave i imaju sav potencijal da postanu baš ona haljina iz koje se ne izlazite cijelo proljeće ili ljeto.

  • +10
Haljine za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo