animal print

Zaboravite na monokromatske stajlinge: Ovaj uzorak je najveći hit sezone, a nose ga sve modne ikone

05.04.2024 u 14:53

Bionic
Reading

Životinjski uzorak se vratio, a posebno je popularan leopard uzorak koji sada nose sve fashion ikone! Ukoliko želite nositi ovaj popularni uzorak, no ne znate kako, donosimo vam par jednostavnih formula

Da, da, da... Svi smo govorili da nikad više ne bismo nosili animal print, a onda nas je sve zaveo leopard. Svojim moćnim točkama ušuljao se u naše wishliste i okupirao garderobe influencerica i modnih ikona od kojih crpimo inspiraciju i - kako ne pokleknuti?

Je li to zato što sve želimo izgledati kao žene mafijaša slijedeći mob wife estetiku ili želimo osloboditi moćnu stranu svoje ženstvenosti, u leopard uzorku teško je proći nezamijećeno.

Leopard uzorak postao je jedan od onih čiju je popularnost nemoguće zaustaviti. Iako se čini da ga je teško kombinirati da izgleda stylish, uz ovaj šalabahter stvar će biti nešto jednostavnija.

Leopard uz bijelu boju

Posve bijeli look popraćen odjevnim predmetom od leoparda čini savršenu ravnotežu u kojoj se svjetlost i jednostavnost bijele kombiniraju sa snagom životinjskog uzorka.

Kombinirajte elegantnu bluzu s uzorkom leoparda s jednostavnim bijelim hlačama, ili pak učinite obrnuto - leopard hlačama ili kraćoj suknji dodajte oversized bijelu košulju ili jednostavnu bijelu majicu kratkih rukava. Kombinacija tako jednostavna, a tako efektna!

Leopard uz crnu boju

Od velikih modnih pista i najpriznatijih brendova do ulica najvažnijih svjetskih gradova, spoj crne i leoparda etablirao se kao simbol buntovničke i profinjene elegancije. Razlog? Crna pruža čvrstu, svestranu bazu, dok leopard print dodaje dašak intrige i živosti.

Ovakve spojeve rado na svoje piste postavljaju Dior i Dolce & Gabanna, a uz crnu je stvarno teško 'fulati'.

Leopard uz nježnu ružičastu

Ova dva naizgled suprotna i nespojiva stila, sposobna su stvoriti look koji je nježan i romantičan, ali i odvažan, ujedinjujući nježnost ružičaste s žestinom životinjskog uzorka. Osim originalnog smeđeg leopard uzorka, uz ružičastu ćete lako kombinirati i bijelog leoparda!

Traper i leopard

Ova kombinacija običnog i neobičnog stvara vizualno privlačan kontrast koji plijeni pažnju i daje samopouzdanje i stil.

Kombinirate li klasičnu traper jaknu s midi suknjom leopard uzorka, ovaj outfit možete nadopuniti bijelim tenisicama koje će sjajno utjeloviti ležeran, ali trendi stil. Osim toga, jednostavna slip haljina, poput one kakvu možete pronaći u Zari, sjajno će se kombinirati uz traper natkošulju ili jaknicu, a za dodatan volumen outfita možete stegnuti struk remenom stvarajući stilski spoj tekstura i uzoraka.

Leopard dodaci

Leopard print dodaci su suptilan, ali dojmljiv način da se ovaj trend uklopi u svaki look. Bilo da se radi o torbi, remenu, cipelama ili čak marami za kosu, dodaci s leopard uzorkom potpuni su uspjeh koji svakoj odjeći daju osobnost.

  • +3
Leopard uzorak iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo