PREDANA VEGANKA

S godinama izgleda sve bolje: Sigourney Weaver otkrila tajnu mladolikog izgleda u sedmom desetljeću života

12.12.2020 u 19:20

Bionic
Reading

Prošle je više od 41 godinu otkako se američka glumica Sigourney Weaver proslavila ulogom Ellen Ripley u znanstveno-fantastičnom filmu 'Alien' Ridleyja Scotta, a u 71. godini života izgleda bolje nego ikad

U razgovoru za magazin Stellar, holivudska zvijezda otkrila je tajnu svoje skladne figure i mladolikog izgleda u sedmom desetljeću života. Kako priznaje, njega najviše može zahvaliti veganskoj prehrani koju se trudi konzumirati i kada se nalazi na filmskom setu.

Weaver trenutno radi na snimanju sequela filma 'Avatar' Jamesa Camerona, te je otkrila kako na setu uvijek postoje veganska jela koja preferira konzumirati i slavni redatelj.

  • +11
Sigourney Weaver Izvor: Profimedia / Autor: Jason Mendez / Everett / Profimedia

'Moj suprug i kćer nisu vegani, no trude se biti vegetarijanci', otkriva 71- godišnja glumica dodavši kako joj je u misiji postizanja mladolikog izgleda pomogla i velika tjelesna aktivnost.

'Rad u filmskoj industriji me tjera da ostanem u formi. Izdržljivost je vjerojatno jedna od najvažnijih stvari koju trebate imati', izjavila je nakon što je u listopadu za magazin T rekla da ne želi da itko pomisli kako je 'prestara' za snimanje zahtjevnih podvodnih scena za drugi nastavak filmskog hita 'Avatar'.

'Imala sam nekih bojazni od njih, no zato je tu trening i stvarno sam ih sama željela snimiti. Nisam željela da itko pomisli kako sam stara i da to ne mogu učiniti', priznaje.

Iako nije željela otkrivati detalje o novom nastavku Cameronovog filma, u novom intervjuu otkrila je kako je zbog njega vježbala ronjenje na Havajima i Key Westu na Floridi, učivši zadržavati dah pod vodom šest minuta.