NIKAD BOLJE ŠEZDESETE

Godine su samo broj za ove dvije glumačke dive

08.06.2016 u 13:26

Bionic
Reading

Slavne glumačka imena poput Susan Sarandon i Sigourney Weaver, svojom pojavom obilježile su dodjelu nagrada magazina Glamour. Osim što su na istim dodjelama nagrađene, glumački dvojac sve je zadivio fantastičnim izgledom

Sudeći prema riječima Susan Sarandon u trenutku dobivanja nagrade, ona i Sigourney Weaver često doživljavaju da ih fanovi zamijene jednu za drugu.

Iako ih fanovi često miješaju, na crvenom tepihu londonske dodjele nagrada ovaj glumački dvojac nikako nije djelovao identično.

Vjerna svom izgrađenom stilu, Susan Sarandon ponovno se odlučila za formu odijela zanimljivog asimetričnog kroja u gornjem dijelu. Nakon nekolicine dekoltiranih kreacija koje su mnogi okarakterizirali neukusnima, Susan se odlučila za nešto suptilniju i elegantniju kombinaciju koja se pokazala dobrim rješenjem za svečano događanje.

Iako se rijetko može ugledati na crvenom tepihu, Sigourney Weaver svoj izostanak itekako je nadoknadila. Povodom dodjele nagrada magazina Glamour, zvijezda filmske franšize 'Alien' zablistala je u jednostavnoj haljini upečatljive zelene boje s detaljem vrpce pozicionirane s bočne strane. Jednostavna duga haljina savršeno je prianjala uz figuru, dok su valovita bob frizura i odabir naušnica ringova dodatno naglasili glumičin zavidan izgled u 67. godini.