DOKAZUJU I SLAVNE LJEPOTICE

Romantične frizure: Mlađim generacijama razdjeljak sa strane je staromodan i dosadan, no čini se da se vratio na scenu u velikom stilu

03.03.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Iako su pripadnici generacije Z na društvenoj mreži TikTok svojedobno započeli 'kampanju' protiv razdjeljka sa strane proglasivši ga staromodnim i dosadnim, poznate trendseterice koje su prodefilirale crvenim tepihom nedavne dodjele Zlatnih globusa, potvrđuju upravo suprotno

Gal Gadot, Amanda Seyfried, Margot Robbie i Lily Collins, spomenimo samo neke od poznatih uzvanica, oduševile su svojim glamuroznim izdanjima na posve netipičnoj dodjeli koja se održala u posebnim uvjetima zbog koronavirusa, budući da su se mnoge slavne glumice, pomno dotjerane, javljale i iz svojih domova.

Razdjeljak po sredini bio je popularan u 60-ima i 70-ima te je kasnije ustupio mjesto onom sa strane, a frizeri savjetuju svima da prije nego se odluče na koju stranu češljati kosu, sami ispred ogledala isprobaju obje varijante jer mala promjena može napraviti čuda za izgled.

Pripadnici generacije Z na TikToku razdjeljak sa strane su okarakterizirali kao loš odabir u odnosu na razdjeljak po sredini koji smatraju laskavijim i modernijim.

DRUGAČIJI CRVENI TEPIH

Glamura ipak nije nedostajalo: Pogledajte haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

Baš u inat milenijalcima i njihovom negodovanju protiv razdjeljka sa strane kojeg su označili nepoželjnim i totalno out, mnoge su holivudske ljepotice sve ostavile bez daha odlučivši se upravo za sporni način stiliziranja kose na 78. dodjeli nagrada Zlatni globus.

  • +3
Gal Gadot Izvor: EPA / Autor: HFPA / HANDOUT

Superjunakinja 'Wonder Woman', odnosno izraelska glumica Gal Gadot, svoju je tamnu kosu nosila počešljanu sa strane, kao i njezine plavokose kolegice Amanda Seyfried i Margot Robbie.

Holivudski glamur iz svojeg doma sjajno je dočarala i zvijezda Netfllixove hit serije 'Emily u Parizu', lijepa Lily Collins koja je blistala u cvjetnoj haljini zanimljivog kroja s kosom stiliziranom u blage uvojke i s razdjeljkom sa strane.

Za, po milenijalcima, sporni razdjeljak, odlučila se i glumica iz serije 'Damin gambit', Anya Taylor-Joy.