SLAVNA LJEPOTICA

Rosie Huntington-Whiteley iskreno progovorila o svom tijelu nakon poroda: 'Ništa više nije kao nekad'

03.03.2021 u 13:27

Bionic
Reading

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley (33), prije tri godine poslala je majka malenog Jacka. Poznata ljepotica u iskrenom je intervjuu za britansko izdanje magazina Elle otkrila kako se njezino tijelo promijenilo nakon poroda, ali da se time ne zamara

Rosie Huntington-Whiteley, članica tima Victorijinih anđelica, po mnogima jedna od najljepših britanskih manekenki, spremno je pozirala u toplesu za britansko izdanje magazina Elle, progovorivši iskreno o svojem izgledu nakon poroda.

Slavna glumica i manekenka bez zadrške je ispričala da se i njezino tijelo promijenilo nakon što je postala mama.

  • +3
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

'Ništa više nije kao nekad. Moje tijelo je drukčije u odnosu na razdoblje prije nego sam postala mama. Ali to je u redu, OK sam s time', kaže poznata ljepotica koja na Instagramu iz dana u dan ima sve više obožavatelja.

Tridesettrogodišnja manekenka kaže da primjećuje prve bore te da joj se tijelo mijenja.

'Kao netko tko je najviše, ako ne i cijelu svoju karijeru izgradio izgledajući na određeni način, doći će trenutak kad ću na to gledati potpuno drugačije. Imam 33 godine i počinjem uočavati prve bore i možda stvari više ne stoje onako kako su bile prije djeteta, ali dobro se nosim s time', rekla je Rosie koja je zaručena za glumca Jasona Stathama (53). a par se sa sinom preselio u Veliku Britaniju jer žele da Jacka odgajaju u njihovoj domovini.

Prošlu godinu su proveli u Los Angelesu, a poznata ljepotica je otkrila kako je globalna pandemija i njiihovu tročlanu obitelj tijekom lockdowna stavila pred nove izazove.

'Mnogo je poznatih i slavnih koji stalno govore kako smo' svi u ovome zajedno'. Istina je da su okolnosti iste, ali ne možete to reći iz svoje vile na Beverly Hillsu s bazenom i privatnim učiteljima onima koji su natiskani u gradskom stančiću', rekla je Rosie koja je najavila kako će lansirati svoju kozmetičku liniju krajem kolovoza ili rujna.

'Kao netko tko je imao kožu sklonu aknama tijekom cijelog odraslog života, proizvodi za njegu kože su mi vrlo bitni i radimo na tome. Oduvijek sam bila oduševljena šminom: sviđa mi se moć make upa, jer te male promjene na licu mogu vas potpuno transformirati', rekla je Rosie.