TJEDNI HOROSKOP

Ribe i Rakovi zaplivat će u sretnijim vodama, Lavovima i Strijelcima godit će osama

21.05.2018 u 06:37

Bionic
Reading

Oko nekih Riba ovoga bi se tjedna voda mogla jako uzburkati. Neke će se napokon zaljubiti, a nekima će se karijera pokrenuti s mrtve točke. I Rakovi u potrazi za srodnom dušom doći će na svoje, a porast koncentracije donijet će im uspjeh na poslu. Lavovi će se povlačiti u osamu i udaljavati partnera od sebe, a s kolegama na poslu sukobljavati. Svoj mir u osami tražit će i Strijelci, kojima tjedan donosi porast zaduženja i veću opterećenost na poslu, ali i priliku za dokazivanje

Ovnovi će se previše žrtvovati za bližnje pa će zapostaviti svoje želje i potrebe. Otvorenija komunikacija o stvarima koje vas čine nesretnima smanjit će nezadovoljstvo i frustraciju. Imat ćete dinamičan tjedan u kojem ćete često boraviti izvan ureda i prisustvovati poslovnim sastancima ili prezentacijama. Povećan apetit mogao bi vam ugroziti liniju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bik će se početi dopisivati s nekim tko mu je privlačan, a oni u vezi ne bi trebali bježati od problema. Uz samo malo truda i volje uspješno ćete ih riješiti. Sjajna koncentracija olakšat će učenicima i studentima učenje pa bi bila šteta da ovog tjedna ljenčarite. Projekti započeti u ovom razdoblju trebali bi vam donijeti povećanu zaradu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno započeta veza Blizanaca razvija se u željenom smjeru. U svom ćete odabraniku prepoznati kvalitete koje tražite u partneru pa ćete početi vjerovati da vaša veza ima budućnost. Prihvatite svaku ukazanu poslovnu priliku i nemojte se bojati da niste dorasli izazovu. Počnite više vjerovati u sebe pa će i drugi početi vjerovati u vas.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi u potrazi za srodnom dušom upoznat će nekoga s kime će se odmah povezati, i sami iznenađeni silinom emocija koje će ih preplaviti. U isto ćete vrijeme izvršavati nekoliko različitih zadataka pa ćete izbjeći gomilanje zaostataka. Netko bi vam mogao ponuditi suradnju, no budite na oprezu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će se povlačiti u osamu, a partner neće imati razumijevanja za udaljavanje. Nemojte zbog nerealnih očekivanja riskirati odnos koji vam mnogo znači i u koji ste uložili puno truda. Nećete uvažavati mišljenje svojih kolega, a savjete upućene u dobroj namjeri tumačit ćete kao pametovanje. Nije vrijeme za upuštanje u veće troškove.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će uživati u druženju i izlascima. Osvajat ćete pažnju pripadnika suprotnog spola prijateljskim pristupom i smislom za humor pa vam neće biti problem osvojiti onoga tko vam je drag. Kontakti koje steknete koristit će vam u poslovnom svijetu. Povoljno je vrijeme za učenje i pripremu ispita jer ćete posjedovati zavidnu koncentraciju.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U vezama Vaga bit će napeto. Između vas i partnera ispriječit će se svakodnevni i novčani problemi, no nemojte pogoršavati situaciju izvlačenjem iz naftalina stvari koje su dosad već trebale biti zaboravljene. Usmjerit ćete se na ostvarenje zarade. Željet ćete sebi i svojoj obitelji priuštiti što udobniji život pa ćete prihvaćati dodatna zaduženja ili pronaći novi izvor zarade.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred samcima Škorpiona je početak veze temeljene na sličnim interesima i obostranoj želji za novim iskustvima. Vezani će čestim izlascima s partnerom unijeti novu dinamiku u ljubavnu svakodnevicu. Slaba koncentracija ometat će vas u izvršavanju radnih zadataka pa se posvetite poslovima koje možete obaviti bez puno truda i razmišljanja.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci neće biti opušteni u blizini simpatije. Bojat ćete se odbijanja pa nećete smoći hrabrosti otkriti joj svoje osjećaje. Vezani će češće no inače bježati u osamu u potrazi za mirom. Na poslu će doći do porasta zaduženja ili ćete na neki drugi način biti opterećeni. Iako vam se situacija neće činiti blistavom, ovo bi mogla biti dobra prilika da si podignete rejting u uredu.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznanstvo koje Jarci uspostave prilikom izlazaka moglo bi označiti početak nove veze. Zauzeti će se s partnerom često svađati, no brzo će doći do pomirenja. Hrabri i samouvjereni, znat ćete se izboriti za sebe i svoju poslovnu poziciju. Toliko ćete se istaknuti na poslu da bi vam mogla biti ponuđena povišica ili promaknuće.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Često druženje nakon posla Vodenjake će dovesti do zbližavanja s nekim s posla tko im se sviđa, pa bi se unatoč strahu od osude radne okoline mogli upustiti u ljubavnu vezu. Pazite da suviše agresivnim i nasrtljivim ponašanjem ne izgubite podršku važnog saveznika na poslu. Bit ćete energični, snažni i željni novih iskustava, no pripazite da pritom malo ne precijenite svoje mogućnosti.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U život Riba ući će netko tko će ih oboriti s nogu pa neće moći zamisliti scenarij u kojemu se nikada više neće vidjeti. Iako imate osjećaj da vaša karijera ne ide nikamo, neki će vam ovotjedni događaji promijeniti mišljenje. Razgovor sa šefom vratit će vam nadu da bi vam se na poslu mogle otvoriti povoljnije prilike. Potrebno vam je mnogo odmora i sna.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia